Signaturhagen bolig
Signaturhagen bolig

Medbestemmelse er i tiden

Leilighetene i Signaturhagen Stjørdal er blitt solgt i rekordfart. Medbestemmelse er viktig for de som flytter inn

Det er stor interesse for Signaturhagen i Trøndelag. TOBB og Signaturhagen Bolig har det siste året arrangert flere samlinger, informasjons- og salgsmøter for interessenter og kjøpere, hvor mange har møtt opp. 

- Det er kjøpere fra Trondheim til Gudbrandsdalen, i tillegg til Stjørdal og omegn. Boformen har helt klart truffet mange, sier Helle M. Pettersen, avdelingsleder TOBB Eiendomsutvikling.

Gode møteplasser

Medbestemmelse ligger i tiden, og det å få være med på å gi innspill til utforming basert på egne interesser er veldig viktig for gruppen av kjøpere til Signaturhagen.

- Vi gjorde undersøkelser i forkant for å finne ut hva kjøperne ønsket av fellesrom, sier Pettersen. Vi trodde ikke treningsrom ble viktig, da Signaturhagen ligger midt i sentrum med alle fasiliteter lett tilgjengelig. Dette viste seg imidlertid å være et stort ønske blant kjøperne, og da blir det prioritert.

Medbestemmelse er i tiden Signaturhagen
Illustrasjon treningsrom Signaturhagen Stjørdal

Og det er jo nettopp det som kjennetegner Signaturhagen, at behovene er ulike. Pettersen forteller at de vil gjennomføre samme prosess for Signaturhagen Trondheim, som trolig vil få beliggenhet på Byåsen.

- Her kan behovene være helt andre enn i Stjørdal, og vi vil derfor gjøre grundige undersøkelser i forkant.

Ønsker du informasjon først nå vi har nyheter om nye prosjekter med Signaturhagen i Trøndelag? Meld din interesse, så holder vi deg oppdatert.

Medbestemmelse er i tiden Signaturhagen Stjørdal
Egen spa-avdeling bygges nå på Signaturhagen Stjørdal

Bo sammen

Målgruppen er voksne med fraflyttede barn. Det er lagt til rette for å bli godt kjent ved at det skapes attraktive fellesareal. Signaturhagen har en helårig tropisk hage med fellesareal som gir en god atmosfære.

- Folk ønsker å bo sammen, og denne boformen gir en ypperlig mulighet til å mingle. Om man ønsker vinkurs eller matkurs – mulighetene er mange og det finnes noe for en hver smak, sier Helle M. Pettersen.

Alle fellesareal er innredet og klare til første innflytting. Det er derfor vi starter prosessen med interesser og ønsker tidlig. Beboerne kan også invitere slekt og venner inn til Signaturhagen. To gjesterom vil være tilgjengelig for alle, og dette kan bookes i en kalender. Det betyr at man ikke trenger en stor leilighet for å invitere barn eller barnebarn på besøk. Beboerne bestemmer selv hvilken pris de ønsker å ta for leie. På Nøtterøy tar de en liten sum per døgn, for å dekke renhold.

Medbestemmelse er i tiden Signaturhagen4
Beboerne får også tilgang på et felles hobbyverksted

Relevante artikler

Fra enebolig til drømmeleilighet

Fra enebolig til drømmeleilighet

Beliggenheten her er utrolig fin!

Les hele saken
Det gode liv på bryggekanten

Det gode liv på bryggekanten

Da eneboligen ble for stor og tidkrevende, valgte Einar Sandvik og kona å flytte til Levanger Brygge.

Les hele saken
Bæste tomta i by`n

Bæste tomta i by`n

Signaturhagen Stjørdal har fått beliggenhet midt i sentrum av byen. Det er ganske unikt og skiller seg ut fra de andre prosjektene.

Les hele saken