Foto: Adresseavisen Studio
Foto: Adresseavisen Studio

Fra enebolig til drømmeleilighet

Beliggenheten her er utrolig fin!

Med panoramautsikt og nærhet til både marka og sentrum, har ekteparet Arnt Inge og Ruth Marie Torvik funnet seg godt til rette i sitt nye drømmehjem i Klæbu Panorama.

- Vi hadde aldri bodd i blokk før, men da vi fikk se denne leiligheten tenkte vi at både den og beliggenheten var perfekt for oss, forteller Ruth Marie Torvik.

Hun og ektemannen Arnt Inge kjøpte en av toppleilighetene hos Klæbu Panorama i 2019, da første del av byggingen var unnagjort. Nå er det like før det andre og siste byggetrinnet står ferdig, og de 20 nye leilighetene er klare for innflytting allerede i slutten av mars.

Ekteparet har mange lovord om sameiet og forteller at de nye naboene som nå skal flytte inn, vil få mye å glede seg over.

– Beliggenheten her er utrolig fin. Vi har en fantastisk utsikt, og nærhet til butikker, kulturhus og treningssenter. Skole og barnehage ligger nærme, og rett bak blokka kan man gå direkte opp i marka, sier Arnt Inge fornøyd.

En ny og lettvint hverdag

– Vi liker å sitte ved kjøkkenbordet og se utover bygda. Utsikten betydde veldig mye da vi bestemte oss for å kjøpe her, forteller Ruth Marie og titter ut vinduet.

De store vindusflatene i leiligheten slipper inn mengder med dagslys og lar dem nyte panoramautsikten uansett hvor de oppholder seg.

Overgangen fra enebolig til leilighet har vært behagelig for det aktive ekteparet. Etter hvert som barn og barnebarn vokste seg store, minsket behovet for å ha et stort hus og en stor hage som krevde sitt. Med parkeringskjeller, balkong, kontor, gjesterom og åpen kjøkkenløsning har de nå fått det de ønsket seg i en leilighet

Fra enebolig til drømmeleilighet 2

Med TOBB kommer trygghet

– Det at TOBB har kommet inn og tatt ansvar for Klæbu Panorama, i tillegg til at vi har et skikkelig oppegående styre, gjør at vi er kjempeglade for at vi flyttet hit, sier Ruth Marie.

Boligbyggelaget TOBB er en av eierne av boligprosjektet. De er stolte av det som har blitt bygget og veldig fornøyde med samarbeidet mellom dem, styret og beboerne.

– TOBB-navnet skal være et kvalitetsstempel og bety trygghet for kjøperne. Ikke fordi vi nødvendigvis bygger annerledes, men fordi vi ivaretar forretningsførsel og er med hele veien, også etter at bygget står ferdig, forteller prosjektleder og eiendomsutvikler Stian Foldal i TOBB.

Innflytting i de 20 siste leilighetene var i mars 2022, og det er kun få leiligheter i igjen i det siste byggetrinnet.. De som kjøper nå, kan flytte raskt inn i et allerede godt etablert sameie.

– Normalt når du kjøper deg inn i et nytt borettslag eller sameie så finner man ut ting der og da, men her har leilighetene fra byggetrinn 1 vært i drift i noen år, så du flytter inn i en blokk hvor det allerede er masse folk og liv, sier Foldal.

Fremdeles leiligheter til salgs

Kristian Dahl-Andersen er eiendomsmegler for Klæbu Panorama og kan fortelle at det går bra med salget av leiligheter så langt.

– Det er noen få leiligheter igjen, fireromsleiligheter på 83 kvadratmeter. Alle har egne vestvendte balkonger, og kommer du litt opp i etasjene får du også en veldig flott og vidstrakt utsikt, sier Dahl-Andersen.

Han trekker frem utsikten og beliggenheten som særegne kvaliteter ved Klæbu Panorama. Det er et rolig og tilbaketrukket område, men likevel nært det man trenger. Her har man vestvendte leiligheter, nærhet til både Klæbu sentrum og turstiene i marka. Fordelene med å flytte inn i en nybygd leilighet medfølger selvfølgelig også.

– Det er en moderne prosjektstandard, og alle leilighetene har flotte kjøkken fra HTH, lekre flislagte bad, egne sportsboder og parkeringsplasser i kjeller – også er det heis til alle byggets etasjer. Man har alt man trenger her, forteller megleren.

Nettopp det sier ekteparet Torvik seg helt enig i.

– Vi er kjempeglade for at vi valgte Klæbu Panorama og denne leiligheten. Vi storkoser oss her, og har alt vi trenger i hverdagen vår!

Relevante artikler

Landlig, men sentralt

Landlig, men sentralt

Sjetnegrenda er en av TOBBs nye satsningsområder. Her bygges det for alle generasjoner.

Les hele saken
Endelig leilighet i boks!

Endelig leilighet i boks!

Sara Røddesnes var en av de første i TOBB som flyttet inn på Lillebyen Borettslag med Leie-Før-Eie.

Les hele saken
Bæste tomta i by`n

Bæste tomta i by`n

Signaturhagen Stjørdal har fått beliggenhet midt i sentrum av byen. Det er ganske unikt og skiller seg ut fra de andre prosjektene.

Les hele saken