Et gavemedlemskap i TOBB har blitt en populær gave å gi, TOBB selger rundt tusen gavemedlemskap i året. Gi barna et fortrinn på boligmarkedet du også. Som medlem av TOBB stiller du foran i boligkøen. Jo lengre du har vært medlem, jo lengre frem i køen står du. Det er derfor en lur investering i fremtiden.
 
Å kjøpe sin første bolig i dagens marked er ikke enkelt, og hvem vet hvordan det vil bli i fremtiden? Vi vet at det kan være vanskelig å komme inn på boligmarkedet. Derfor har vi som boligbyggelag utviklet boligmodellene  Leie-før-Eie og TOBB Boliggaranti som kan hjelpe deg.

Her kan du lese om hvordan Gøran fikk kjøpt sin første bolig gjennom Leie-før-Eie modellen,

Tilgang på over 90 000 boliger

TOBB-medlemmer har forkjøpsrett på over 90 000 boliger i store deler av landet. Dette gjelder både brukte og nye boliger for salg, i tillegg til utleieboliger i noen av de største universitetsbyene i Norge. Du får altså bruk for medlemskapet uansett hvor i Norge du skal bosette deg. Les mer om storbysamarbeidet her.

Medlemskapet gir også en rekke bonus- og rabattavtaler på alt fra sportsutstyr, konserter, overnattinger og oppkjøring. et er mye penger å spare bare der og bonuser kan samles opp slik at man til slutt kan overføre pengene man har spart opp direkte på konto.Pris
For alle medlemmer under 18 år er det gratis årskontingent. Innmeldingen er en engangssum på 400 kr.

Medlemmet får også en gavemappe, du bestemmer selv om den skal sendes direkte til mottaker av gaven eller til deg.

Gjør veien til boligmarkedet litt enklere, gi et TOBB medlemskap i gave