Ola H. Klæbo (21)
Ola H. Klæbo (21)

Konfirmasjonsgaven jeg skjønner mer av nå

Det var nok ikke den konfirmasjonsgaven jeg jublet mest over – men jeg er veldig takknemlig for at mormor og morfar kjøpte det til meg i dag, sier Ola.

Ola H. Klæbo ble konfirmert en maidag i 2016. En stor dag hvor alt handlet om å samle hele familien og markere overgangen fra barn til voksen.

- Og så var det jo også stas med gavebordet, innrømmer han og ler.

Den gang da

Penger er nok det man er mest opptatt av som konfirmant, og hva man eventuelt skal kjøpe seg for disse. Han visste at det kom et TOBB - medlemskap fra mormor og morfar på gavebordet.

- Det er tradisjon for mormor og morfar å kjøpe det til barnebarna. Både Ane og Johannes har fått det, så jeg visste at jeg også skulle få det. Det var nok mer den andre gaven som lå i konvolutt som jeg ble mest happy med den gangen, for der var det vel penger. Men i dag er jeg glad for TOBB-medlemskapet. Det har en verdi den dagen jeg skal kjøpe bolig. Det er kult at TOBB gjør det enklere for unge å komme inn på boligmarkedet, sier han.

24/7

Bak en suksessrik storebror, står det alltid en sterk lillebror. Det gjelder i alle fall for Johannes H. Klæbo. Ola jobber like mange timer i døgnet som storebroren trener, og kanskje mer. Døgnet til Ola har ekstra timer, det sier i alle fall venner og kjente av Klæbo. Han er signet av plateselskapet Sony og har hatt en rekke hits. I tillegg lager han film og har eget selskap som jobber med både store og små produksjoner. Men det stopper ikke der – han har også fått utløp for sin kunstneriske side.

- Jeg liker veldig godt å jobbe – og jeg er så heldig at jeg nå får gjøre forskjellige ting som jeg elsker å jobbe med. Jeg har det utrolig gøy og så lærer jeg masse på veien når jeg møter dyktige folk som gir energi og inspo!

Relevante artikler

Slik kapret Kristin drømmeboligen!

Slik kapret Kristin drømmeboligen!

Da Kristin Nervik begynte å tenke på ny leilighet i voksen alder, meldte hun seg inn i TOBB for andre gang i sitt liv. Det ble nøkkelen til drømmeboligen.

Les hele saken
Fredrik (31) kom først i boligkøa med medlemskap i TOBB

Fredrik (31) kom først i boligkøa med medlemskap i TOBB

Fredrik Grilstad er TOBB-medlem, men byttet medlemskap med farfaren for å få bedre ansiennitet. Nå har han Leie Før Eie leilighet på Væretrøa Park.

Les hele saken