Våre rådgivere har lang og bred erfaring innen boligforvaltning. De sørger for at styrearbeidet blir enklere og at det driftes på en forsvarlig måte. 

Rådgivere kan bistå med hjelp til alt fra regnskap og administrasjon, til byggtekniske spørsmål og praktisk drift, og henter inn riktig spesialkompetanse fra våre områder ved behov. Det kan være forsikringsløsninger, rehabilitering, beboerkonflikter, etc.

Hva kan våre rådgivere bistå med?

Ulike behov, krever ulike råd. Vi tilpasser vår avtale i henhold til styrets behov. Vi kan bistå med alt fra deltakelse på styremøter, årsmøter, HMS, felleskostnader, beboerinformasjon, lovverk, regnskap, budsjettering, rapportering og finansiering. 

BM Far som jobber i stua med kids

Ingen spørsmål er for dumme!

Vi heier på alle som sitter i et styret - og vi jobber tett på slik at vi kan tilby den rådgivingen som passer for både erfarne og uerfarne styremedlemmer. Hos oss er alle spørsmål like viktige - og vi jobber for å alltid være til stede med boligkompetanse!

BM Johner møte
Video Description

Relevante artikler

Nytt energiselskap gjør det enklere å produsere egen strøm

Nytt energiselskap gjør det enklere å produsere egen strøm

TOBB Energi skal hjelpe boligselskaper i Midt-Norge å produsere sin egen strøm.

Les hele saken
HMS-arbeidet i Gartnerhaugen borettslag går lekende lett

HMS-arbeidet i Gartnerhaugen borettslag går lekende lett

Mange borettslag og sameier synes det er vanskelig å ha gode rutiner på HMS-arbeidet. – Med Bevar HMS har vi gjort dette arbeidet enklere og mer oversiktlig, sier Åsa Rones Gullvåg, leder i Gartnerhaugen borettslag.

Les hele saken
6 fordeler med TOBB Nøkkelen

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

TOBB-nøkkelen er en digital nøkkeltjeneste som gjør det enklere for styret å ha oversikt over nøkler til alle dører.

Les hele saken