Foto: Ola H. Klæbo
Foto: Ola H. Klæbo

HMS-arbeidet i Gartnerhaugen borettslag går lekende lett

Mange borettslag og sameier synes det er vanskelig å ha gode rutiner på HMS-arbeidet. – Med Bevar HMS har vi gjort dette arbeidet enklere og mer oversiktlig, sier Åsa Rones Gullvåg, leder i Gartnerhaugen borettslag.

Gartnerhaugen Borettslag ligger på Lade i Trondheim og har utsikt og nærhet til Trondheimsfjorden. Da Åsa Rones Gullvåg gikk på som ny styreleder, var HMS et av de områdene som ble en viktig prioritet for henne og resten av styret.

- Vi fant fort ut at vi måtte erstatte permer og ark med noen digitale løsninger som gjør at HMS blir ivaretatt på en god og effektiv måte. Vi har jobbet tett med TOBB for å få på plass Bevar HMS som vår nye løsning, sier Gullvåg.

Alle har oversikt

Den største fordelen med Bevar HMS er at de kan ha oversikt over alle tiltak som skal gjøres, når de må gjennomføres og så er det enkelt å krysse av for når de er utført.

- På denne måten får vi god oversikt, samt at hele styret kan følge med og gjennomføre de ulike tiltakene. Det er veldig greit at vi har HMS i forlengelse av Styreportalen slik at vi har alt på et sted.

HMS-arbeidet i Gartnerhaugen borettslag går lekende lett (1)
Rutiner gjennomføres

God rådgivning

Som ny styreleder var det mye med HMS som var nytt. Laila M. Furunes i TOBB har stor forståelse for at det kan være overveldende å gå inn i dette arbeidet for mange boligselskap.

- Dette er jo et lovpålagt arbeid for alle boligselskap i Norge. Vi snakker med mange boligselskap hvert år som ikke har fått satt dette arbeidet i system – og synes det er vanskelig å jobbe med de ulike tiltakene. Mange har en perm med mange ark som står i ei hylle. Bevar HMS er en digital plattform som bidrar til å gjøre HMS-arbeidet enklere for styret. 

Vil du vite mer om hvordan du kan komme i gang med HMS-arbeidet? Ta kontakt med en av våre rådgivere - du kan sende de en mail ved å trykke her!

 

Relevante artikler

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

TOBB-nøkkelen er en digital nøkkeltjeneste som gjør det enklere for styret å ha oversikt over nøkler til alle dører.

Les hele saken
Hvem bestemmer i boligselskapet?

Hvem bestemmer i boligselskapet?

Styrets ABC før generalforsamling og årsmøte

Les hele saken
God hjelp når man er ny i gamet

God hjelp når man er ny i gamet

Som leder i et boligselskap må man forholde seg til en enorm kompetansejungel. For meg har samarbeidet med TOBB vært utrolig viktig

Les hele saken