Vi har fagfolk med bred kompetanse og erfaring som kan bistå med den daglige driften av ditt borettslag eller sameie. Styrene har ulike behov, og vi kan bistå og være en støttende funksjon slik at dere får en trygg og forutsigbar økonomi.

Dette kan vi hjelpe til med

  • Drifts- og likviditetsbudsjett 
  • Utsendelse av faktura og innkreving av felleskostnader
  • Håndtering av alle inngående faktura
  • Endringer i eierforhold og utleie av boliger
  • Oppfølging av skader mot forsikringsselskap
  • Mottak og håndtering av post

 

Individuell nedbetaling av fellesgjeld

Noen andelseiere har mulighet og ønsker å nedbetale på sin andel av fellesgjelden i borettslaget, slik at andelseieren får redusert de månedlige felleskostnadene. Det finnes også en ordning for sameie. 

Dersom noen andelseiere ønsker å benytte seg av denne ordningen, må det vedtas på generalforsamlingen. Vi bistår styret med å tilrettelegge for individuell nedbetaling, og avtalen inngås mellom borettslaget og TOBB.

Det vil fortsatt være borettslaget som står ansvarlig for fellesgjelden overfor banken. Andelseieren som velger denne ordningen vil få sikkerhet for sin innbetaling via pantedokumentet som er tinglyst på eiendommen. 

BM Dame på pc

Relevante artikler

Bruk av fullmakt i årsmøte og generalforsamling

Bruk av fullmakt i årsmøte og generalforsamling

Det er sesong for årsmøte og generalforsamling i sameier og borettslag. I den forbindelse dukker det ofte opp spørsmål om bruk av fullmakt. Vi gir derfor en oppfriskning av reglene.

Les hele saken
Individuell nedbetaling av fellesgjeld i borettslag

Individuell nedbetaling av fellesgjeld i borettslag

Praktisk informasjon om IN-ordning i borettslag - For styret i borettslaget

Les hele saken