Totalforsikringen er et spesialutviklet produkt for boligselskap tilknyttet boligbyggelag.Den omfatter langt mer enn en vanlig bygningsforsikring, og favner bredt i forhold til styrets ansvar. 

Styrets ansvar

Som styremedlem har man ansvar for borettslagets eller sameiets verdier og mange aktiviteter. På vegne av eierne har styret ansvar for at bygningsmassen, dugnader, lekestativer, snøfresere, midlertidig ansatte osv. har de nødvendige forsikringer på plass. 

Totalforsikringen gir også styret bistand ved skadesaker. Ved skadesaker sender TOBB ut en representant for å vurdere skaden og iverksetter  arbeidet med utbedring av skaden. 

Videre er det fremforhandlet en avtale om skadedyrbekjempelse som inngår i totalforsikringen. Beboere som har fått skadedyr i sin leilighet kan ta direkte kontakt med utførende firma for bistand. 

Relevante artikler

Individuell nedbetaling av fellesgjeld i borettslag

Individuell nedbetaling av fellesgjeld i borettslag

Praktisk informasjon om IN-ordning i borettslag - For styret i borettslaget

Les hele saken
Vi lanserer If Bygningssjekk

Vi lanserer If Bygningssjekk

I sommer lanserte vi advokatforsikring som gir kunder av Totalforsikringen 15 timer med rådgiving fra advokat inkludert i forsikringspremien. Fra årsskiftet kommer enda en nyhet til kunder med Totalforsikring: If Bygningssjekk.

Les hele saken