IMG 9038

Landlig og sentralt

Kvislatunet bygges rett utenfor Stjørdal sentrum, med nærhet til fine turområder og flotte badestrender. - Det blir et eget lite samfunn her i Kvislatunet, sier Trude Jenssen, som gleder seg til å flytte inn i sitt nye rekkehus.

Stjørdal er i vekst, og TOBB opplever at medlemmer etterspør boliger utenfor bykjernen. 

- Vi bygger familievennlige boliger på Kvislabakken. Det er en ypperlig beliggenhet med skole og barnehage rett i nærheten. Her skal det være fint for folk i alle livsstadier, sier Helle M. Pettersen, direktør Eiendomsutvikling i TOBB. 

Frihetsfølelse 

- Jeg gleder meg til løpeturer og til å sykle til stranda. Jentene mine på 10 og 17 år synes det er så fint å flytte inn i en splitter ny bolig, og minsta har allerede etablert seg på den nye skolen. 

Trude Jenssen bodde tidligere i en stor enebolig på Remyra, med bratte bakker på alle kanter. Hun gleder seg til å flytte til Kvislatunet med fine mulighet for sykkelturer i nærmiljøet. 

- Det er så mange fine fasiliteter rundt her, og vi er fornøyde med at vi har Kiwi rett borti gata. Jentene kan bare sparere en tur til butikken når de har lyst til å kjøpe noe. 

Trude ønsket noe enklere, og ser for seg en bolig for alderdommen. Jeg er 51 år, så jeg må jo også tenke langsiktig. Hun er godt fornøyd med at det blir gode møteplasser i tunet, samtidig som at det er skjerming på verandaen så man kan sitte ute i sola uten innsyn. 

IMG 2722 (1)
Trude Jenssen gleder seg til å flytte til Kvislatunet med jentene sine på 17 og 10 år.

Fellesskap i nabolaget 

Rekkehusene bygges rundt et tun, hvor uteområdet er i fokus. Her legges det til rette for sosiale soner med lekeplass og gapahuk.  

- Fellesareal utgjør alt av trivsel. Vi lytter til markedet, og ser at de beste bomiljøene finner du der det tilrettelegges for gode møteplasser, sier Andreas Herujan, Salgsleder og Eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Stjørdal.

- Skole og barnehage ligger i gangavstand, og det samme gjør idrettsplasser. Vi bygger prisvennlige og gode boliger, og kjøperne har mulighet til å sette sitt eget preg på rekkehuset ved å gjøre tilvalg tidlig i prosessen. 

Det er gode planløsninger og rekkehus med tre og fire soverom. Kanskje blir det også drivhus og på grøntområdene? Trude gleder seg i alle fall til å komme til den nye boligen sin, ta med seg kaffekoppen ut og nyte et langt enklere og roligere liv i Kvislatunet. 

Relevante artikler

Ei ny grend blir til

Ei ny grend blir til

Nå er byggingen i gang. Neste sommer kan folk flytte inn i rekkehusene TOBB bygger i Sjetnemarka. Interesse for familieboligene i Lykketunet er god

Les hele saken
Fra enebolig til drømmeleilighet

Fra enebolig til drømmeleilighet

Beliggenheten her er utrolig fin!

Les hele saken
Medbestemmelse er i tiden

Medbestemmelse er i tiden

Leilighetene i Signaturhagen Stjørdal er blitt solgt i rekordfart. Medbestemmelse er viktig for de som flytter inn

Les hele saken