På Byggeområdet

Ei ny grend blir til

Nå er byggingen i gang. Neste sommer kan folk flytte inn i rekkehusene TOBB bygger i Sjetnemarka. Interesse for familieboligene i Lykketunet er god

Ei helt ny grend vil stå ferdig i løpet av 10-15 år. I første omgang bygges 14 rekkehus, som er klare for innflytting sommeren 2024. Sjetnegrenda har en unik beliggenhet, med Nidelvkorridoren i umiddelbar nærhet og kjøpesentre bare minutter unna. Veien fra Sjetnegrenda til Tiller er åpnet, og knytter de to bydelene sammen.

Bomiljø

TOBB er opptatt av mangfold, og vet at variasjon skaper gode bomiljø. Boligene blir tilpasset folk i alle aldre og livsfaser, og familier, seniorer og førstegangskjøpere ønskes velkommen til Sjetnegrenda.

- Grendahuset fungerer som visningshus for TOBB, og her kan alle interessenter ta turen innom for å få informasjon om prosjektet. Det vil være åpent for visningsdager hver torsdag fra klokka 16 i hele høst, og da med megler til stede, sier Jarle J. Skjulsvik, eiendomsutvikler i TOBB.

Salget av boliger har vært bra, og TOBB starter fortløpende med neste byggetrinn, Kløvertunet. Det skal i alt bygges 42 rekkehus.

Lykketunet
Byggingen er i gang og Lykketunet vil være ferdig neste år

Fine turstier og fasiliteter

Alt ligger til rette for å være aktiv i Sjetnemarka. Er du interessert i håndball og innebandy, ligger TOBB-hallen i gangavstand. Grenda har eget musikkorps og grendalag. Nå som veien til Tiller er åpnet, er også avstanden til TOBB Arena veldig kort.

- Det er også et nettverk av turstier og lysløyper i området, og Nidelvkorridoren er bare en spasertur unna, hvor det ligger gapahuker og fiskesteder på rekke og rad. TOBB har gitt støtte til utbedring av turstier i området, og folk bruker naturen, sier Helle M. Pettersen, direktør eiendomsutvikling i TOBB.

- Det er et utrolig fint område, med flott natur på alle kanter. Folk i området er opptatt av nærmiljøet sitt, og det har vært viktig for TOBB å lytte til og ta vare på det innbyggerne mener er verdifullt for grenda, sier Pettersen.

 

Butikk og Signaturhage

Selv om det bare tar minutter å kjøre til City Syd, skal det bygges en dagligvarebutikk på området.

- Sjetnegrenda vil få en egen dagligvarebutikk. Tilflytting til Sjetnegrenda vil føre til en økning av innbyggere, og da blir det behov for flere butikker. Pettersen kan også røpe at Signaturhagen mest sannsynlig kommer til Sjetnemarka.

- Det har stått mellom flere steder, men dette er et veldig godt egnet sted for TOBBs livsfasekonsept.

Signaturhagen Stjørdal ble en suksess, og interessen for konseptet har vært over all forventning. TOBB regner med at bygging av Signaturhagen i Trondheim vil vekke minste like stor interesse.

Det er mye på gang i Sjetnemarka. Ta turen innom visningshuset til TOBB og få informasjon om Lykketunet.

Relevante artikler

Slik kapret Kristin drømmeboligen!

Slik kapret Kristin drømmeboligen!

Da Kristin Nervik begynte å tenke på ny leilighet i voksen alder, meldte hun seg inn i TOBB for andre gang i sitt liv. Det ble nøkkelen til drømmeboligen.

Les hele saken
Medbestemmelse er i tiden

Medbestemmelse er i tiden

Leilighetene i Signaturhagen Stjørdal er blitt solgt i rekordfart. Medbestemmelse er viktig for de som flytter inn

Les hele saken
Fra enebolig til drømmeleilighet

Fra enebolig til drømmeleilighet

Beliggenheten her er utrolig fin!

Les hele saken