Nidelva ligger i nærområdet, og en sykkeltur til Leirfossen er en fornøyelse
Nidelva ligger i nærområdet, og en sykkeltur til Leirfossen er en fornøyelse

Landlig, men sentralt

Sjetnegrenda er en av TOBBs nye satsningsområder. Her bygges det for alle generasjoner.

Nidelvkorridoren ligger i umiddelbar nærhet, samtidig knytter den nye veien Sjetngrenda til Tiller. Her kan du bosette deg i et naturskjønt område, og allikevel ha kjøpesentre bare minutter unna. Interessen for boligene er stor, og TOBB bygger i første omgang rekkehus i byggetrinnene som har fått navnene Lykketunet og Kløvertunet.

Alle generasjoner

Hvordan skaper man egentlig gode bomiljø? For TOBB er mangfold svaret. Boligene skal være tilpasset folk i alle aldre, og det vil bygges både for familier, seniorer og de som skal inn på boligmarkedet for første gang.

- Vi gjennomførte innovasjonscamp ved Sjetne skole for noen år siden, i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, og gjennom dette fant vi ut at nærområdet og akebakken var viktige for barn og unge i Sjetnemarka. For oss er det essensielt å bevare det som har verdi for innbyggerne, samtidig som vi skaper et miljø rundt de nye boligene, sier Helle M. Pettersen, leder ved TOBB Eiendomsutvikling.

Hallstein Helle Pettersen
Helle M. Pettersen, Direktør ved TOBB Eiendomsutvikling.

Aktiv grend

De har et eget musikkorps, i tillegg til grendalag og TOBB-hallen, en egen hall blant annet for håndball og innebandy.  Det er mye som skjer i Sjetnemarka, og mer vil det bli, i følge Pettersen.

- Det er en ganske unik beliggenhet, med naturen og Nidelva tett på, samtidig som den nye veien knytter Sjetnemarka sammen med Tiller. TOBB Arena ligger nesten ved enden av den nye veien, så jeg vil i aller høyeste grad si at det er gode fasiliteter i nærheten, informerer Pettersen.

Grendahuset fungerer nå som visningshus, og mange har tatt turen innom for å se på det nye prosjektet. Sjetngrenda blir bygd på gamle Hallset gård.

Hallstein barn på tur
Det er mange fine turmuligheter rundt Sjetnegrenda

Skjulte skatter

Tar du en tur i området, er det mange idylliske perler som dukker opp langs veien. Fine gapahuker og flotte fiskesteder ligger langs elva, lysløyper og et nett av stier finnes i og rundt Sjetnemarka. I løpet av åtte til ti år vil ei helt ny grend stå ferdig i dette landlige, men likevel sentrale området.

Vær tidlig ute for å sikre deg bolig. Interessen er stor og salget er allerede i gang. Det finnes ingen aldersgrense i Sjetnegrenda. Her ønsker TOBB familiene, seniorene og unge som skal kjøpe sin første bolig - sammen vil de skape et miljø som blir godt å bo i for alle.

Relevante artikler

Slik kapret Kristin drømmeboligen!

Slik kapret Kristin drømmeboligen!

Da Kristin Nervik begynte å tenke på ny leilighet i voksen alder, meldte hun seg inn i TOBB for andre gang i sitt liv. Det ble nøkkelen til drømmeboligen.

Les hele saken
Marius (28) sparer til egen bolig mens han leier

Marius (28) sparer til egen bolig mens han leier

Så kom Leie Før Eie til Fosslia i Stjørdal. Marius Smedstun kjøpte TOBB-medlemskap og fikk leilighet med en gang Når Leie Før Eie kom til Fosslia i Stjørdal, Kjøpte Marius Smedstun kjøpte TOBB-medlemskap og fikk leilighet med en gang

Les hele saken
Medbestemmelse er i tiden

Medbestemmelse er i tiden

Leilighetene i Signaturhagen Stjørdal er blitt solgt i rekordfart. Medbestemmelse er viktig for de som flytter inn

Les hele saken