Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nå kan du nominere kandidater til Bomiljøprisen 2024

I et hvert boligselskap finnes det mennesker som fortjener litt ekstra applaus. De som står på for å lage gode bomiljø. Fristen for å nominere kandidater er 1. august.

Vi ønsker å hedre boligselskap som gjør en ekstra innsats for sine beboere, samt enkeltpersoner som utviser stort engasjement for sitt bomiljø. Vi ser spesielt etter kandidater som har bidratt med sosiale tiltak og etablering av gode møteplasser. Du kan nominere både deg selv og andre.

Kategori 1 - Boligselskap

Klassen for felles innsats / boligselskapet som helhet. Premien i denne klassen går til det boligselskapet som på en fin måte har økt trivsel og samhørighet ved å lage trivelige uteområder, felles hyggekvelder eller andre tiltak som skaper et godt bomiljø. Premie er kr. 30 000 og en spesiallaget bomiljøbenk.

Kategori 2 - Ildsjel

Klassen for privat initiativ / egeninnsats. I denne klassen ønsker vi å premiere en person som på egen hånd har gjort en ekstra innsats for økt trivsel i boligselskapet. Det kan være ildsjelen som tar hånd om dugnadsaktiviteter, ungdom eller pensjonister som passer naboens barn eller beboeren som gjør dagen litt lettere for alle. En person som gjør noe ekstraordinært. Premie kr. 15 000.

Frist for påmelding er 1. august. Utdeling av prisen vil skje under Styrekonferansen 18.-19. oktober.

Relevante artikler

HMS-arbeidet i Gartnerhaugen borettslag går lekende lett

HMS-arbeidet i Gartnerhaugen borettslag går lekende lett

Mange borettslag og sameier synes det er vanskelig å ha gode rutiner på HMS-arbeidet. – Med Bevar HMS har vi gjort dette arbeidet enklere og mer oversiktlig, sier Åsa Rones Gullvåg, leder i Gartnerhaugen borettslag.

Les hele saken
Vedlikehold i boligselskap

Vedlikehold i boligselskap

Vedlikehold handler om å ta vare på eiendommens verdi – hva er styrets ansvar?

Les hele saken
Oppfinneren

Oppfinneren

I kjelleren til Kolstadhaugen borettslag, finner du et skaperverksted. Trond hadde et ønske om å gi et tilbud til folk i nærområdet.

Les hele saken