Interoptik

3% TOBB-bonus

På alle varer. Kan ikke kombineres med brillekonto.

Du må betale med et av betalingskortene du har registrert på Min side i terminalen for å få bonusen. Bonusen blir tilgjengelig på Min side 30 dager etter betaling.

NB! Det registreres ikke bonus ved bruk av Apple Pay, Google Pay og andre lignende løsninger.

12% produktrabatt

Ved kjøp av komplett brille og solbrille, unntatt salgsvarer og kampanjetilbud. Kan kombineres med brillekonto. Vis fram medlemsbeviset ditt i TOBB for å få rabatten.

 

Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner. Solbrillene beskytter øynene dine mot farlige UV-stråler, og ser ut som helt vanlige solbriller. Visste du at du også kan få solbriller med progressive glass?

Hvorfor solbriller med styrke?


Alle som bruker briller bør ha en solbrille med styrke til dager med sol eller skarpt lys ute. Det er ingen grunn til at du skal se dårligere når du bytter fra briller til solbriller. I de aller fleste situasjoner har du behov for et godt syn - også når solen skinner. I disse solbrillene setter vi inn brilleglass i dine styrker med farge og UV-beskyttelse. Utvalget av solbriller som egner til dette er stort, og vi finner den solbrillen som passer deg og dine behov. Kom innom din nærmeste Interoptik-butikk for å kjøpe solbriller med dine styrker i glassene.

Se et utvalg av hvilke solbriller solbriller som kan fås med styrke her

Beskytt øynene dine året rundt


Hos Interoptik finner du et stort utvalg av merkesolbriller for tilpasning med din egen brillestyrke, og flere merker kan tilby skreddersydde solbrilleglass. Husk at du trenger solbriller som beskytter øynene mot solens UV-stråler året rundt!

.

Avtalen gjelder i disse butikkene
  • Interoptik Brilleringen - Nordre gate 10, 7020 Trondheim

  • Interoptik Sjøhaug og Sande - Thomas Angells gate 22, 7011 Trondheim

  • Interoptik Levanger - Håkon den Godes gate 16, 7601 Levanger
Medlemsdager

15% TOBB-bonus 21.2 - 24.2

Bonus

20% Anton Sport bonus