Har du et oppussingsobjekt, men usikker på hvor du skal starte?

 • Oppussing og vedlikehold er noe vi alle kommer borti, men det varierer veldig hvor mye vi kan og bør gjøre selv. Ofte blir oppgaven mer omfattende enn man regnet med i starten. Det blir fort mange bedrifter og personer å forholde seg til, og vanskelig å vite hvordan man skal komme igang.

  Derfor er Team Oppussing et kjærkomment tilskudd - her får du hjelp.

  Med Team Oppussing har du én kontakt å forholde deg til gjennom hele oppussingsprosjektet. Samarbeidet i Team Oppussing består av ulik fagkompetanse, men det betyr ikke at du må benytte deg av alle. Egeninnsats er fortsatt mulig. Jobben til Team Oppussing er å finne løsninger, koordinere og utføre oppussingen. 

Team Oppussing                                                          

 • 8 bedrifter, 1 kontakt

  Enklere for deg å forholde deg til

 • TOBBs medlemsfordeler i alle ledd

  Sikrer deg riktig pris

 • Kvalitet  fra fagfolk

  Håndverkere og butikker med lang erfaring som brenner for faget

 • Enkelt og trygt for deg

  Fagfolk vet hvordan din utfordring kan løses

Vanlige prosjekter for Teamet

Mange lurer på hva som er vanlige jobber for Team Oppussing. I utgangspunktet kan man si at der det trengs flere fag så er Team Oppussing stedet å begynne.
Men stikkord som:

 • Tilbygg
 • Oppussing av flere rom både utvendig og innvendig
 • Nytt kjøkken
 • Rehabilitering av bad og vaskerom/våtrom

Ikke vær redd for å ta kontakt for å stille spørsmål. Men les gjerne gjennom våre tips nederst på siden for å sikre at ditt prosjekt blir best mulig. 

 
 
Ta kontakt med fagområdet som utgjør den største delen av ditt prosjekt - de koordinerer resten 

Sørg for å få et godt prosjekt

For at din opplevelse skal bli best mulig, er det lurt å stille litt forberedt. Å pusse opp er ikke noe man gjør hele tiden. Det kan derfor dukke opp endringer når man får tenkt seg litt om. For å sikre at resultatet blir best mulig, jobben blir gjort innen den tiden du håper på og kostnadene er under kontroll er det lurt å planlegge litt. 
Her er våre tips til hva du kan gjøre før du tar kontakt med Team Oppussing:

 • Tenk gjennom omfanget – Er det innvendig, utvendig, flere rom, strøm, rør osv som blir berørt.
 • Tidsplan – Gjør deg noen tanker på din tidsplan. Når ønsker du at jobben er ferdig? Dette kan være med å hjelpe Teamet på å planlegge.
 • Et stort prosjekt, eller flere små? – Man må ikke gjøre alt på engang. Teamet fungerer som en rådgiver. De vet hva som er lurt å starte med og hva som kan vente. 
 • Økonomi – Det er ikke uvanlig at omfanget blir større enn hva kunden hadde tenkt. I et hus så henger mye sammen. Gjør deg noen tanker om hva du kan bruke på ditt prosjekt. 
 • Egeninnsats – Ønsker du å gjøre noe selv, eller vil du sette bort alt? Dersom du ønsker å gjøre en del selv, er det lurt å rådføre seg med Teamet på hva de bør gjøre. Det er aldri lønnsomt å ha en håndverker som står og venter på deg.

Hva er vanlige jobber Team Oppussing kan hjelpe deg med.

Team Oppussing har et vidt spenn av jobber. Men det som kjennetegner jobbene i størst grad er at de må jobbe sammen for å løse de. Er det kun noen gipsplater som skal monteres klarer byggmesteren gjerne dette alene. Men skal kjøkken eller bad skiftes ut, krever det innsats fra nesten hele teamet. 
Teamet gjør det meste, men de vanligste jobbene er:
- Tilbygg
- Bad
- Kjøkken
- Renovering/rehabilitering av hele boligen/leiligheten
- Skifte vinduer, bordkledning og tak.

Hva skjer etter jeg har tatt kontakt?

 1. Teamet tar kontakt med deg innen 1-2 virkedager dersom du bruker kontaktskjema
 2.  Befaring – Det er viktig at teamet tar med seg de riktige fagene på en befaring for å kunne gi deg et rett tilbud. Er det en liten jobb, eks å skifte lysbryter kan dette avtales over tlf.
 3. Tilbud – Du får et tilbud av temaet samlet slik at du får se om dette stemmer med dine tanker. 
 4. Dialog – Her er nøkkelen til et godt samarbeid. Kunde og teamet må samarbeid om å komme frem til en god løsnign