Mest relevante sider:

TrøndelagKraft Strøm
Bolig og Interiør

TrøndelagKraft

Nå med både Spot og Garanti strømavtale

Endelig kan vi tilby både TOBB Spot som følger markedsprisen, og oppdatert TOBB Garanti med større forutsigbarhet og pristak på vinter. De 10 000 medlemmene som allerede bruker avtalen har etterspurt større fleksibilitet i avtalen. Med TOBB Spot og Garanti har vi nå fått til dette. 

 

Finn den avtalen som passer deg. Vi sørger for at den til enhver tid er konkurransedyktig. 

Kompensasjon for de høye strømprisene

Prisene i Midt-Norge (NO3) fortsetter å stige. Det betyr at du kan regne med å få strømstøtte på neste faktura hvis prisene holder seg høye. TrøndelagKraft gir deg en oversikt over hva du  trenger å vite om støtteordningen. Les mer om strømstøtten

Som TOBB-medlem får du svært gode betingelser på strømavtaler. Med strøm og nettleie på samme faktura trekkes strømstøtten direkte fra strømregningen. Slik slipper du å vente på å få  tilbakebetalt strømstøtte fra nettleieselskapet.

Fordel
TOBB Spot og Garanti
Kun 19 kr i månedsbeløp

 

  • TOBB Spot
  • NYHET! Med TOBB Spot følger du markedsprisen og får lavere strømutgifter over tid. Benytt deg av din medlemsfordel på strøm og få en svært gunstig strømavtale med kun 19 kr i månedsbeløp. 

 

  • TOBB Garanti
  • Med TOBB Garanti får du det beste fra begge verdener. Den variable strømavtalen gir deg forutsigbarhet, med et pristak på vinteren som sikrer deg mot høye pristopper. Kun 19 kr i månedsbeløp.


Avtalen kan bestilles på telefon: 735 06161

 

Butikker


TrøndelagKraft
Sluppenveien 17 B , 7037 Trondheim