Mest relevante sider:

TrøndelagKraft Strøm
Bolig og Interiør

TrøndelagKraft

Strømavtaler til medlemspris

Gjennom langt samarbeid har vi sikret gode strømavtaler til TOBB-medlemmer over flere år. Nå er det over 13 000 som benytter seg av avtalen.

Last ned appen til TrøndelagKraft
Få full oversikt, innsikt og kontroll over strømforbruket ditt. Følg med på spotprisen i dag og i morgen. Med appen kan du også lade elbilen når strømmen er billigst. Les mer om TrøndelagKraft-appen

Kompensasjon for de høye strømprisene
TrøndelagKraft gir deg en oversikt over hva du  trenger å vite om støtteordningen. Les mer om strømstøtten

Fordel
TOBB Spot og TOBB forvaltning

 

Med TOBB Spot følger du markedsprisen og får lavere strømutgifter over tid. Kun kr. 19 i månedsbeløp og påslag 3,49 øre/kWh. I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder. Avtalen har ingen bindingstid.

TOBB Forvaltning
Denne strømavtalen følger i utgangspunktet spotprisen, samtidig som du får fordelen av at profesjonelle forvaltere handler strøm samlet for alle TOBB-kundene. Hensikten er å gjøre gode innkjøp, som kan gi fradrag på din faktura. Det kan også gå andre veien, men aldri mer enn 12,5 øre/kwh over spotprisen. Månedlig fastbeløp på kun 15 kr og påslag på 4,90 øre/kWH kommer i tillegg. Avtalen har 3 mnd oppsigelsestid og eventuelt bryddgebyr på 500 kr. 

 


Les mer og bestill TOBB-avtalen

Avtalen kan bestilles på telefon: 73 50 61 61

 

Butikker


TrøndelagKraft
Sluppenveien 17 B , 7037 Trondheim