Mest relevante sider:Overvik PARK

Ranheim
Pris 2 350 000 - 3 195 000
Størrelse 35–52 m2
Soverom 1–2

OM PROSJEKTET 

Overvik Park vil bestå av 61 boenheter - her finner du en god boligmiks fra 25 til 126 kvadratmeter. Denne miksen har vært viktig for oss. Vi tror at de beste bomiljøene skapes av både unge og gamle, single, ektepar og familier. Derfor tilbyr Overvik noe for enhver - uansett hvem du er.

Et godt bomiljø handler om langt mer enn leilighetene. Vi liker å si at vi ikke bare skaper et godt sted å bo, men godt et sted å leve. Med det mener vi å legge til rette for et rikt sosialt liv også utenfor leilighetens vegger. For Overvik Park betyr det frodige grøntområder, mye luft mellom byggene - og fantastiske lysforhold.

SØK OM LEIE-FØR-EIE PÅ OVERVIK PARK

Det er nå en tilgjengelig leilighet for leie-før-eie på Overvik Park. I prislisten under finner du informasjon om leiepris. I leilighetsvelgeren kan du lese mer om selve boligen og prosjektet.

Prosjektet har innflyttingsdato andre halvår 2023. En evt prisøkning tilfaller deg som kjøper fra den dagen du signerer kontrakten og til du evt tiltrer din opsjon. Dette er en unik mulighet for deg som mangler egenkapital! I beste fall kan du komme i posisjon til å kjøpe leiligheten allerede før leieperioden starter. 

Søknadsfrist søndag 9. mai.


KONTAKTINFORMASJON

Andrea Øye Grendal

TOBB