Foto: Johnér
Foto: Johnér

SFTY satser i Trondheim

Teknologiselskapet Sfty åpner i disse dager et nytt kontor i Trondheim for å være mer tilgjengelig for sine kunder.

- Trondheim er en viktig region for oss. Her har vi til sammen 22 borettslag og sameier som vi leverer varslingssystem til, sier Robert Iversen Raphaug, salgssjef Sfty Trondheim

Sfty er et trådløst varslingssystem for brann og vannlekkasje i leilighetsbygg, sameier og borettslag. Tanken bak løsningen til sfty er nettopp felles varsling, i stedet for individuelle røykvarslere i den enkelte boenheten.I blokker og rekkehus er sikkerheten til beboerne avhengig av naboen.Med felles varsling kan alle beboere være trygge på at alle har røykvarslere som virker, og at vannlekkasjer blir oppdaget tidlig.  

- Blir det brann i bygget du bor i, blir alle beboere varslet med sirene og får melding om hva de skal foreta seg. Slik fungerte det på Hovseter, i et av våre borettslag hvor det brant i desember. Vi er naturligvis glade for at alt fungerte som det skulle, uten alvorlige personskader. Det viser viktigheten av et godt varslingssystem, sier Raphaug.

Sfty Nett High Quality
Sfty sine nye lokaler i Teknobyen

Enkel oversikt for styret

Styret i borettslaget eller sameiet har full oversikt over den installerte løsningen, både når det gjelder trådløse røykvarslere og vannlekkasjevarslere via et sentralt virtuelt kontrollpanel. Beboere kan følge med via sin egen sfty-app eller bli varslet via SMS.  

- Markedet for denne type løsninger er veldig stort, ikke minst fordi vannlekkasjer utgjør en av de hyppigste (hvert 8 minutt) og største utbetalingene fra forsikringsselskapene i Norge. Vi er i dag et av Norges raskest voksende alarmselskaper med over 250 små og store kunder og vi har mer enn 16 000 boenheter hvor vi ivaretar tryggheten ved effektiv og riktig varsling, sier Raphaug.

I august 2023 ble Sfty en del av det amerikanske børsnoterte selskapet Resideo som er notert på NYSE, har ca 15.000 ansatte og totale inntekter på 6,4 milliarder USD i 2022. 

Ta gjerne kontakt for spørsmål:
Robert Iversen Raphaug, tlf 934 84 318, robert.Iversen@sfty.no
Ola Kvalvik, tlf 401 75 033, ola.kvalvik@sfty.no 

Relevante artikler

God hjelp når man er ny i gamet

God hjelp når man er ny i gamet

Som leder i et boligselskap må man forholde seg til en enorm kompetansejungel. For meg har samarbeidet med TOBB vært utrolig viktig

Les hele saken
Hvem bestemmer i boligselskapet?

Hvem bestemmer i boligselskapet?

Styrets ABC før generalforsamling og årsmøte

Les hele saken
6 fordeler med TOBB Nøkkelen

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

TOBB-nøkkelen er en digital nøkkeltjeneste som gjør det enklere for styret å ha oversikt over nøkler til alle dører.

Les hele saken