God hjelp når man er ny i gamet

God hjelp når man er ny i gamet

Som leder i et boligselskap må man forholde seg til en enorm kompetansejungel. For meg har samarbeidet med TOBB vært utrolig viktig

Det er en ung styreleder i et godt etablert boligselskap som nå har tatt over stafettpinnen etter avtroppende leder. Ingvild jobber daglig som markedsrådgiver i Adresseavisen, er mamma til tre og har hektiske dager slik barnefamilier har. Det var derfor ikke full jubel da hun fikk forespørsel om å være styreleder i Furuveien 18.

- Jeg så nok ikke for meg at dette var et verv jeg skulle få så kort tid etter at jeg hadde flyttet inn. Jeg har kun bodd her i 1,5 år. Men så kjenner jeg jo veldig på følelsen av å ta ansvar. Jeg liker ansvar – og jeg er satt sammen slik at noen må gjøre jobben. Og da kan det godt være meg, sier hun

Skreddersydde løsninger

Det er mange ulike tjenester og produkter hos TOBB som gjør det enklere å være styreleder. Reinskou trekker frem Styreportalen som et godt verktøy som gjør den daglige driften og administrasjonen enkel og effektiv. 

- Men dette er jo bare en del av det å være styreleder. Vi har også brukt Plussplan i forbindelse med rehabilitering – og i disse dager ferdigstilles en omfattende rehabiliteringsprosess hos oss. Vi ønsket å gjøre en del av prosjekteringen selv da vi har et begrenset budsjett. Vi opplevde likevel at vi fikk gode råd fra Lars på teknisk avdeling i forhold til gjennomføring, innhenting av anbud, søknader mot kommune, etc.

Gode råd

I tillegg til dette har Furuveien 18 også benyttet seg av TOBB sine advokattjenester. Når det kan være potensielle tvister i et boligselskap, er det ofte lurt å få en objektiv tredjepart til å se på saken. 

- Mitt råd er å ha lav terske når det kommer til å be om bistand. Ofte kan det være unødvendig, men dersom noe skjer så er det veldig fint å være forberedt. Det er et godt utgangspunkt for styret, beboere og boligselskapet som sådan.

TOBB leverer alle tjenestene du trenger for å forvalte et boligselskap på en trygg og oversiktlig måte. Er du nysgjerrig på hva vi kan hjelpe ditt boligselskap med? Finn ut mer her og ta kontakt for en uforpliktende prat.