Kurt Jørgen Berg, styreleder i Søbstadmyra borettslag.
Kurt Jørgen Berg, styreleder i Søbstadmyra borettslag.

Lekeplasser bygger gode bomiljø

Vis meg din lekeplass og jeg skal fortelle deg hvem som bor der!

Mange boligselskap har lekeplasser som forfaller – ofte fordi styret ikke har midler eller vet hvordan de skal få prosjektert lekeplasser som er i henhold til dagens standard. Søbstadmyra borettslag har akkurat investert i fire nye lekeplasser 

- Vi har hatt et generasjonsskifte i de siste årene der flere småbarnsfamilier har flyttet inn her. Og det skjønner jeg godt. Dette er jo paradis på jord, sier Kurt Jørgen Berg, styreleder i Søbstadmyra borettslag. 

Sosialt og inkluderende

 Nye lekeplasser er en stor investering for boligselskapet, men for styret er det en viktig investering. Gode fellesområder er med på å bygge et godt bomiljø for hele borettslaget. 

- Det er liv og røre her når barna er ute og leker. Det blir et naturlig møtepunkt for foreldre og andre beboere. Terskelen for å prate med hverandre er lavere når man møtes ute, sier Berg. 

Lekeplasser bygger gode bomiljø Bilde Sbstadmyra High Quality
Foto: Huyrebel.

Trygt med TOBB i ryggen

- Sammen med Unni,  som er vår forvalter, har vi fått gode råd og veiledning i denne prosessen som for meg og styret er ukjent. Det er mange lover og regler man må forholde seg til byggteknisk, samt også økonomisk i forhold til investeringer.  

Laila Furunes fra byggavdelingen til TOBB koblet på prosjektet. Hun jubler hver gang det investeres i lekeplasser. 

- Det er så viktig med gode lekeområder, og Søbstadmyra er et kroneksempel på et boligselskap som har skjønt denne verdien. 

Det er mange gode tilbakemeldinger fra beboerne på den siste investeringen. For Kurt og styret er det klapp på skuldra for et godt vedtak.  

- Vi hadde nok ikke gjort dette uten den tette dialogen fra TOBB. Det kjennes trygt å ha TOBB i ryggen. Det er både kompetanse og engasjement hos dem. 

 

TOBB leverer alle tjenestene du trenger for å forvalte et boligselskap på en trygg og oversiktlig måte. Er du nysgjerrig på hva vi kan hjelpe ditt boligselskap med? Finn ut mer her og ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Relevante artikler

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

TOBB-nøkkelen er en digital nøkkeltjeneste som gjør det enklere for styret å ha oversikt over nøkler til alle dører.

Les hele saken
Hvem bestemmer i boligselskapet?

Hvem bestemmer i boligselskapet?

Styrets ABC før generalforsamling og årsmøte

Les hele saken
God hjelp når man er ny i gamet

God hjelp når man er ny i gamet

Som leder i et boligselskap må man forholde seg til en enorm kompetansejungel. For meg har samarbeidet med TOBB vært utrolig viktig

Les hele saken