Hasan Ajnadzic, styreleder i Rostengrenda borettslag.
Hasan Ajnadzic, styreleder i Rostengrenda borettslag.

Et godt bomiljø for alle

Rostengrenda borettslag er med sinne 136 enheter midt i en omfattende rehabiliteringsprosess som omfatter maling og skifte av tak.

- Vi har alltid jobbet langsiktig med budsjett. Ved hjelp av Plussplan og gode råd fra TOBB, kan vi holde bygningsmassen vedlike. Dette gir et godt bomiljø for alle, sier Hasan Ajnadzic, styreleder i Rostengrenda borettslag.

Hasan har vært styreleder i 7 år, og vært bosatt i Rostengrenda siden 1998. Han er stolt av borettslaget sitt – både i forhold til hva styret har fått til, men også av de som bor der.

- Her bor det fine mennesker som på hver sin måte bidrar til at vi har et godt bomiljø. Det er en god blanding av barnefamilier, unge par og eldre som bor i disse husene, sier han stolt.

Plussplan et godt verktøy

Borettslaget stod ferdig i 1979, og er nå midt i en omfattende rehabiliteringsprosess der alle husene er nymalt og tak skal skiftes. 

- Vi har jobbet tett med TOBB og brukt Plussplan som er et godt verktøy der vi kan planlegge store vedlikeholdsoppgaver som kommer i fremtiden. Det betyr at vi nå kan gjøre viktig og nødvendig vedlikehold, sier Hasan. 

God planlegging er alltid viktig

Svein André Skiri er vedlikeholdsingeniør i TOBB og har jobbet med prosjekteringa til borettslaget.

- Det er alltid viktig med god planlegging før man setter i gang med arbeidet. Alt fra god info ut til beboere, til å legge en god plan for den praktiske gjennomføringen. Det er viktig at vi får utført arbeidet i henhold til gjeldene lover og regler, samt skape en forutsigbar hverdag for de som bor der under arbeidsperioden. 

Trygg prosess

For Hasan og resten av styret i borettslaget har dette vært en forutsigbar og god prosess. 

- TOBB har bistått oss godt, både på økonomisk rådgivning og byggteknisk. TOBB har gjennom en god prosjektledelse håndtert dialog med entreprenør og sikret at jobben ble utført i henhold til de kravene som gjelder.Nå skal vi i gang med skifte av nye tak på alle våre 136 boliger.

TOBB leverer alle tjenestene du trenger for å forvalte et boligselskap på en trygg og oversiktlig måte. Er du nysgjerrig på hva vi kan hjelpe ditt boligselskap med? Finn ut mer her og ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Relevante artikler

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

6 fordeler med TOBB Nøkkelen

TOBB-nøkkelen er en digital nøkkeltjeneste som gjør det enklere for styret å ha oversikt over nøkler til alle dører.

Les hele saken
Hvem bestemmer i boligselskapet?

Hvem bestemmer i boligselskapet?

Styrets ABC før generalforsamling og årsmøte

Les hele saken
God hjelp når man er ny i gamet

God hjelp når man er ny i gamet

Som leder i et boligselskap må man forholde seg til en enorm kompetansejungel. For meg har samarbeidet med TOBB vært utrolig viktig

Les hele saken