Illustrasjon Lykketunet
Illustrasjon Lykketunet

Lykketunet

Trondheim
Sjetnegrenda

På Sjetnegrenda (tidligere kalt Hallstein Gård) vil det bli utviklet et stort boligområde i årene fremover. At vi kaller det nye nabolaget for Sjetnegrenda er ingen tilfeldighet. Her vil du virkelig få alle fordelene av å bo i en grend – ditt eget nabolag med ny barnehage, ny skole, helt ny idrettshall, fotballbaner, lysløype, skogsstier og ørretkulper. Nyoppusset nærbutikk og godt kollektivtilbud har du også her. Den gode følelsen av å bo rett i nærheten.

Lykketunet

Lykketunet blir en god og trygg plass å bo for alle i familien, en plass hvor vi ønsker å skape felleskap, samhold og tilhørighet.

Lykketunet består av romslige og familievennlige rekkehus med høy standard og smart bruk av plass – en perfekt base for aktivt familieliv. Boligene har romslig gang med god plass til garderobeløsninger, 3 eller 4 soverom, flere uteplasser og utvendig sportsbod. Den største rekkehustypen har i tillegg ekstra bad og loftstue..

Prosjektstatus
  • Planlegging
  • Forkjøpsrett
  • Salgsstart
  • Byggestart
  • InnflyttingSommer 2024
Personbilde: Nermin Lizde
Nermin Lizde
Eiendomsmegler
959 69 077
Sjetnegrenda Nye Bilder 1 Max Quality
Illustrasjon Lykketunet

Beliggenhet for den aktive familie

Her bor du rett i nærheten av nesten alt en aktiv familie kan ønske seg i hverdagen – egen lysløype, fine fiskeplasser, turstier, dyreliv, fotballbaner og helt ny idrettshall. Med ny vei inn fra Tiller og et meget godt kollektivtilbud er veien kort til dagligvarer, kjøpesenter og Trondheim sentrum.

Sjetnemarka har alltid vært ei aktiv grend med mange aktiviteter. Idrettslaget Sjetne IL kjenner du sikkert fra før, med tilbud for fotball, håndball, innebandy, ski, friidrett, trim og allidrett. Her er også skolekorps og kor for barn og voksne, teaterlag og en veldrevet frivilligsentral med mange aktiviteter. Nevnte vi helt ny idrettshall med eget styrkerom?

Meld interesse for Sjetnegrenda

Registrer deg som interessent og motta nyheter fra oss i TOBB om dette boligprosjektet. Vi sender ut informasjon når det er noe nytt å melde på prosjektet.
/media/cnqp4uah/mann-paa-sykkel.jpg?width=1250&height=800&format=WebP

Bli TOBB-medlem

TOBB-medlemmer har forkjøpsrett på alle våre ny bolig prosjekt. Bli medlem her