Illustrasjon Fosslia Hageby L1
Illustrasjon Fosslia Hageby L1

Fosslia Hageby L1

Stjørdal
Selveierleiligheter på Stjørdal

Nye selveierleiligheter med solid standard i materialvalg og gode planløsninger med enten
ett eller to soverom. TOBB og ForrBo ønsker å legge til rette forfolk som ønsker å bosette seg i Stjørdal Kommune. Her ligger Midt- Norges hovedflyplass, E6 og E14 går gjennom byen. Stjørdal er videre et knutepunkt for togtrafikken i distriktet. Aktører som Equinor, Avinor, Helse Midt- Norge og Nord universitet er godt etablert i kommunen.

Leilighetene i Fosslia Hageby L1 er bygd med passivhus får du forutsigbare bo- og levekostnader, med blant annet svært lave energikostnader. Oppvarmingen er basert på elektrisk punktvarme i stue/ kjøkken og elektriske varmekabler på bad og i gang. Leiligheten leveres også med smartstyring som basis med hjemme/ borte- bryter.

Kom på visning

Visning i vår visningsleilighet torsdager kl. 16.30–17.30. Bli med inn å se hvor flott det bli. Vi ønsker å vite om du kommer, fint om du benytter denne påmeldingslenken eller ta kontakt med megler.

Prosjektstatus
  • Planlegging
  • Forkjøpsrett
  • Salgsstart
  • Byggestart
  • Innflytting2024/2025
Personbilde: Andreas Herjuan
Andreas Herjuan
Eiendomsmegler
954 75 171
Fosslia L1 2 Medium Quality
Illustrasjon Fosslia Hageby L1

Leilighetene

Fosslia Hageby L1 vil bestå av rimelige 2- og 3-roms leiligheter fra 29 til 48 kvm. Passivhusstandarden tilrettelegger for lavere energiforbruk. Balansert ventilasjon sikrer godt inneklima og høy komfort året rundt. Store vindusflater slipper inn maksimalt med lys og fra balkongene kan du nyte utsikten og de gode solforholdene.

/media/ki0h14rh/fosslia-l1-5-high-quality.jpg?width=1250&height=800&format=WebP