Mest relevante sider:
 1. Forside
 2. Konferansen
Velkommen til Røroskonferansen

Nøkkelen til faglig påfyll 

15. - 17. oktober har vi gleden av å invitere til Røroskonferansen 2021. Vi inviterer til tre dager med faglig og sosialt program på Røros for styreledere og styremedlemmer.

Røroskonferansen er en samling for alle styreledere og styremedlemmer i våre boligselskap. Målet er å gjøre det enkelt å sitte i styre. Her får dere god informasjon og opplæring om det å sitte i et styre, hvilke lover og regler man må forholde seg til og hvilke verktøy de kan benytte seg av som kunde i TOBB. 

I tillegg til foredrag og kurs, blir det også mye sosialt der du kan bli kjent med andre styremedlemmer i andre boligselskap. Det blir også heder og ære med utdeling av Bomiljøprisen.

JA - jeg vil melde meg på!

 

Nytt av året

I år vil det være mulighet for deg og styret å booke tid med våre rådgivere på torsdag. Vi kan bistå med gjennomføring av styremøte, forberede diverse saker eller bidra med det dere som styre måtte lure på. 

Priser

Hele konferansen finner sted på Røros hotell. Priser: 

Fredag ankomst kl. 11.00   kr. 7150,-
Fredag ankomst kl. 18.00   kr. 6950,-

Prisene gjelder for hele helga og det inkluderer også festmiddagen. Deltakelse dekkes av boligselskapet ditt, men dersom man ønsker å ha med eget følge dekkes dette privat. Du kan velge om du deltar fra fredag kl. 12 eller kl. 19. Se dagsprogram

Transport

Det blir satt opp buss som går fra TOBB sine lokaler i Krambugata 1 kl. 08.00 og 15.00 på fredag som går direkte til Røros hotell. Mer info om buss vil komme etter påmeldingsfristen når vi vet hvor antall deltakere. 

Påmeldingsfrist

Frist for å melde seg på konferansen er 1.oktober. 

 

 • Foredragene

  Få inspirasjon og informasjon om alt fra å være ny i styret til det å bygge et godt bomiljø. Les om de ulike foredragene her

 • Dagsprogram

  Vi har i år mye større fokus på det faglige utbytte. Se program her

 • Ta kontakt

  Har du spørsmål knyttet til konferansen, ta kontakt med oss på konferansen@tobb.no

Marvin Wiseth kommer!

Marvin

Det skjer! Hele Trondheims Marvin Wiseth kommer til Røroskonferansen og skal lede fredagens paneldebatt og lose oss gjennom festmiddagen på lørdag. Den tidligere ordføreren har lang erfaring med å lede folk gjennom ulike møter og program – så dette blir gøy!

Knut Marius Djupvik med band

The voice

Knut Marius Djupvik står på scenen på lørdag. Den tidligere vinneren av The voice og Stjernekamp har en av landets råeste stemmer, og er også kjent for å levere et fantastisk sceneshow. 

 

Paneldebatt fredag 

Panelet

Nytt i år er at det på fredag skal være en paneldebatt med relevante emner for boligselskap. Her ønsker vi å sette sammen et panel med blant andre styreledere. Ta kontakt  dersom du kunne tenkt deg å sitte i panelet.