Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Konferansen

Årets happening

Hold av datoen 4.-6. november – da arrangeres Røroskonferansen for 15. året på rad på Røros. Men historisk har TOBB arrangert konferansen 35 år på rad, med unntak av 2 år med covid. - Dette er ei helg som styreledere og styremedlemmer må få med seg. Det blir et spennende faglig program kombinert med festmiddag, underholdning og utdeling av den høyt hengende Bomiljøprisen, sier Berit Lerfald i TOBB. 

I TOBB blir Røroskonferansen sett på som høstens vakreste eventyr. Her samler vi styremedlemmer i borettslag og sameier til ei fantastisk helg fylt med faglig innhold, inspirerende foredrag, god underholdning og nydelig lokal mat.

- Vårt mål er å gjøre våre kunder gode og faglig trygg i sin rolle som styremedlem eller styreleder. Denne helga har et program som passer for helt nye styremedlemmer og de mer erfarne, sier Lerfald

Et spennende program
Det jobbes nå for fullt med å spikre det endelige programmet. 

- Vi er nå i innspurten med både det faglige og kulturelle programmet. Vi er opptatt av å ha en variasjon og bredde i programmet vi setter opp slik at deltakerne får god valuta for pengene. Vi ønsker at man får den tryggheten og kompetansen man trenger for å gjøre en god styrejobb etter ei helg på Røros, sier John Arne Rekstad i TOBB. 

En god investering
Røroskonferansen er representert av både små og store boligselskap, og antall på hvor mange styremedlemmer som møter fra de ulike boligselskapene varierer.

- Vi ser at dette ofte er et økonomisk spørsmål, og det er opp til hvert enkelt styre å bestemme hvor mange styremedlemmer som skal delta. Det er boligselskapet som dekker deltakelse og opphold. Dette er en god investering som gir en faglig trygghet og et kompetanseløft som gjør at man får et godt styre for sitt borettslag eller sameie, sier Lerfald.

Program og påmelding kommer snart!

For spørsmål, ta kontakt med John Arne Rekstad jar@tobb.no