Sandmaster Til Tobb Fordelside

Claussen & Heyerdahl

Lekeplass og uteområder

NYHET - Få kontroll på din sandkassehygiene

Hygiene er viktig for et trygt lekemiljø for barna og vi lanserer derfor et nytt konsept for sandkassevedlikehold som kunder av TOBB får tilgang til gjennom vår samarbeidsavtale.

Sandrens er viktig for å fjerne uønskede gjenstander, gjenopprette falldempingen og ikke minst skape god lekeverdi for barna. Lufting av sand har en positiv innvirkning på den bakterielle balansen og forebygger ubehagelig lukt. KOT-STOP er en blanding av naturlige vannløselige vegetabilske oljer og aromastoffer, helt uten kjemiske tilsetningsstoffer. For hunder og katter lukter denne mat, og de velger derfor å la ekskrementer ligge et annet sted. Tester viser reduksjon av avføring fra dyr i sandkasser med opptil 80%.

Serviceavtalen inneholder følgende:

  • Lufting og rensing av sanden når snø og tæle har forsvunnet
  • Behandling med vårt 100% biologiske middel KOT-STOP hver 6. uke fram til vinteren kommer

Ta kontakt for kostnadsfri befaring og uforpliktende pristilbud

Om Claussen&Heyerdahl AS

Claussen & Heyerdahl AS er et familiedrevet selskap som ble stiftet i 1968 og har i 55 år prosjektert, levert og vedlikeholdt utstyr til lekeplasser og uteområder i hele Norge. Vi leverer blant annet utstyr fra den kvalitetsledende produsenten HAGS, hvor fleksible løsninger og holdbarhet står i fokus og som kan identifisere seg med Claussen & Heyerdahls kjerneområder; Lek, Aktiv, Park og kompetanse.

Av oss blir sikkerhet og miljø tatt på alvor og HAGS er både ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert og vi er markedsledende på lekeapparater med universell utforming som inviterer til inkluderende lek.

Nysgjerrig? Ta en titt på HAGS referanseprosjekter her for inspirasjon, kun fantasien setter grenser for lek i tråd med vår visjon; Så spennende som mulig, så trygt som nødvendig.

Vi er stolte av å ha inngått fordelsavtale med TOBB hvor vi kan tilby framforhandlede vilkår på et stort sortiment samt rådgivning til ditt boligselskap. I tillegg kan vi tilby gunstige finansieringsløsninger/leasing slik at man unngår at en slik investering går ut over boligselskapets likviditet.

Kunder av TOBB får tilgang til de beste prisene, samt gratis rådgivning og prosjektering av lekeplass og uteområder.

Arnt Ofstad
kontraktsansvarlig
arnt@c-h.no
918 53 666
Byggevarer
Tilbyr alle typer elektriske installasjoner
Banktjenester