Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Signaturhagen

Signaturhagen – et nytt og unikt bokonsept

Signaturhagen er et boligutviklingsselskap som utvikler boliger tilrettelagt for en aktiv og sosial livsstil. Den nye boformen skapes gjennom naturlige møteplasser og sosiale soner som vi tror vil gi et mer innholdsrikt og aktivt liv sammenlignet med tradisjonelle boformer. Konseptet svarer til et stort og økende behov for par så vel som enslige. 
 

Vi skal nå utvikle et slikt prosjekt for TOBB sine medlemmer. Kan dette være noe for deg?

Meld interesse herSignaturhagen skal være et godt sted å bli voksen. 

Boligene bygges rundt en vakker hage, som er selve hjertet i både prosjektene og fellesskapet. Når vinterkulden biter, og det er glatt og kaldt ute, vil hagen forlenge sommerens kvaliteter og være et ekstra oppholdsrom omgitt av et vakkert og planterikt miljø. 

Livet i Signaturhagen skal oppleves som bekymringsfritt, lettvint og fullt av muligheter. Derfor er det viktig for oss å tilby fasiliteter som øker livskvaliteten ved å by på flotte, funksjonelle og praktiske fellesarealer, skapt for å berike tilværelsen.

Aktiv livsstil gir god helse, og i Signaturhagen tilrettelegger vi for at trim og aktivitet kan bli en naturlig del av hverdagen. Start dagen i trimrommet eller hobbyrommet – valget er ditt! 
 

 

 


I selskapslokalet/loungen
kan du lese en bok, ta en kaffe med naboen eller arrangere ditt eget selskapet for å feire ulike begivenheter.

I tillegg til egen leilighet kan en også benytte seg av gjesteleilighet hvor familie og venner kan komme på besøk og overnatting.
Under hvert prosjekt vil det komme tilleggsfasiliteter ut i fra hvor prosjektet er. 

Signaturhagen Nøtterøy er Signaturhagen Bolig sitt første prosjekt. Prosjektet hvor ide og visjon ble til virkelighet. Se vår inspirasjonsfilm her ‘

 
 

Naturens kraft innendørs

Vi mennesker er skapt for å være ute, men vi tilbringer hele 80% av tiden vår innendørs. Forskning viser at gevinsten ved en tur i skogen er over straks vi er tilbake innendørs. I den tropiske hagen vil en kunne oppnå mer varig effekt ved å bo og leve i et grønt miljø til alle døgnets tider. Gründer av BioOffice Jørn Viumdal har skrevet boken “Skoglufteffekten” om hvordan effekt planter har på mennesker innendørs.

 

Mer informasjon?

Meld deg på vårt interessentskjema, så sender vi deg alt av nyheter og oppdateringer på denne boligmodellen.

Skulle du ville snakke med oss. Ta kontakt med Helle

Helle Pettersen

Helle Pettersen

Direktør Eiendomsutvikling