Mest relevante sider:

TEKST: NYBYGG TEKST: ANNE GURI SOLEM. ILLUSTRASJON: TOBB ANNE GURI SOLEM. FOTO: RONNY M. DANIELSEN

Denne saken ble utarbeidet før Covid-19.

UTTPÅ ETTERJULSVINTEREN kom det inn en uvanlig forespørsel. «Kan jeg få servere vafler til de som holder på å bygge den nye leiligheten min?».

Solveig på tomta
FOTO: RONNY M. DANIELSEN

Solveig Grendal bor på Gjevingåsen, og har kjøpt leilighet i Stjørdal sentrum, nærmere bestemt på Karl Eidsviks plass. Og hun gleder seg til å flytte inn. — Jeg bor bra, men innser at jeg er avhengig av bil her jeg bor nå. Ettersom jeg blir eldre, kan det jo komme en dag hvor jeg ikke lenger kan kjøre bil. Da er en leilighet i sentrum midt i blinken, forklarer hun. Med en leilighet i sentrum blir det lettere å komme seg til både butikker og buss, og hun ser ikke bort fra at det blir lettere å møte venninner også.

Les mer om prosjektet her

Vaffel
FOTO: RONNY M. DANIELSEN

Det har hendt at Solveig har kjørt forbi byggeplassen for å følge med på byggingen, og en dag fikk hun lyst til å gjøre noe hyggelig for dem som jobber der. Som alle andre byggeplasser er også denne stengt for vanlig besøkende, men telefonen til TOBB gjorde at det kunne legges til rette for et besøk. — Det var første gang jeg var på en slik byggeplass selv om mannen min var tømrer. Det var hyggelig for meg, og det virket også som de som jobbet der, satte pris på vafler og syltetøy, sier Solveig etter besøket.

God stemning
FOTO: RONNY M. DANIELSEN

En slik forespørsel har vi ikke fått før. Vi syntes det var så hyggelig at det måtte vi nesten legge til rette for, sier Stian Foldal, prosjektleder i TOBB.

Nysgjerrig på våre boligprosjekter i Midt-Norge - Les mer her

I alle våre boligprosjekter kan TOBB-medlemmener velge først gjennom forkjøpsretten. Er du ikke medlem tar det kun få minutter å få tilgang på det her. Bli medlem her