Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. TOBB rabatt hos Trondheim Padel

NY MEDLEMSFORDEL

NYHET! TOBB-rabatt hos Trondheim Padel 

Nå får du som TOBB-medlem medlemspriser hos Trondheim Padel. Padel er en ny racketsport som tar Europa med storm. Formålet med avtalen er å nå ut til flest mulige aldersgrupper for å vise at Padel er den nye folkesporten og passer for ALLE

Espen Andre Lerfald er daglig leder i Trondheim Padel. Han kan fortelle at Padel er en racketsport som er svært populær i Spania og som nå er på full fart inn i hele Skandinavia. 

- Sporten spilles på en bane som er 10*20 meter har kunstgress og et nett på midten. Det er glassvegger bak og på sidene, som brukes i spillet. Vi bruker baller som ligner tennisballer og spesielle racketer med hull som gjør det lett å få kontroll på kraften i slagene, sier Lerfald.

 


Bilde Trondheim Padel 

 
Padel test
Hos Trondheim Padel kan du leie baner og utstyr du trenger for å spille Padel. De arrangerer også introduksjonskurs, teknikk-timer, uformelle turneringer osv. for at flest mulig skal få prøve ut denne fantastisk artige sporten. 

Sport for alle 

Hos Trondheim Padel er alle velkommen. Detter er både en familiesport og en eliteidrett

- Det er veldig enkelt å komme i gang, og man får veldig raskt stor glede av spillet. Det er ikke så fysisk krevende i begynnelsen, og i tillegg er spillet veldig sosialt og engasjerende (man spiller double/4 på banen samtidig).  Vi har mange familier som leier bane hos oss der voksne, barn og besteforeldre spiller sammen, forteller Lerfald. 

 


Hos Trondheim Padel kan du leie baner og utstyr du trenger for å spille Padel. 

 

Trondheim Padel holder til i enden av Haakon VIIs gate på Lade i samme bygg som Meny-butikken som synes fra veien, og de deler lokale med MaxPuls Crossfit.

- Vi har foreløpig 3 baner i senteret på Lade, men leter aktivt etter mulighet for å få flere baner i byen. Trondheim Kommune har satt opp 2 baner utendørs på nærmiljøanlegget på Dalgård/Byåsen, og dette anlegget er fritt tilgjengelig for alle uten forhåndsbooking. Åpne anlegg med padelbaner er helt supert for befolkningen, legger han til. 

Stor aktivitet

Når landets treningssentre fortsatt holdt stengt fikk Padel åpne med visse begrensninger.
 
- Vi så at mange var nysgjerrige på hva padel var og vi fikk derved vår mest besøkte måned! Nå var også været i mai veldig “innendørsvennlig”, og det spiller nok også inn, sier Lerfald.
 
Nå skal de også arrangere Trondheims første Padel leir for barn.
 
- Vi har Kurs for barn, nybegynnere og viderekommende. Dette blir fortløpende lagt ut i vår app PlayTomic. 22/6-24/6 arrangerer vi padel leir for barn mellom 11-14 år, påmelding kan gjøres til spille@trondheimpadel.com
 

 

TOBB-rabatt 

Som TOBB-medlem får du nå medlemspriser hos Trondheim Padel.

- 33 % rabatt av normalpris på dagtid (06:00 - 16:00)

- 10% av normalpris på ettermiddag/kveld og i helgene.


Trondheim Padel benytter booking-appen PlayTomic (https://playtomic.io/) og det er dette systemet du vil benytte for å booke timer selv eller melde deg på sosiale turneringer etc. som arrangeres av senteret.

Når du er registrert som medlem i f.eks. TOBB hos oss, vil du automatisk få den riktige booking-prisen når du skal betale for en bane. For å bli registrert som TOBB-medlem må du foreløpig sende en bekreftelse med ditt medlemsnummer til spille@trondheimpadel.com. Det vil etterhvert komme en egen rabattkode for TOBB-medlemmer som kan benyttes direkte i booking-appen.

 

Les mer om medlemsfordelen her