TOBB Ansiennitet eller forkjøpsrett er ikke noe nytt begrep for Trøndere. Men inntil nå har vi ikke hatt så stor andel av boligene våre på Fosen. Dette skal vi selvfølgelig endre på. Vi vokser og har som mål å ha mange boliger på forkjøpsrett og mange gode medlemstilbud på Fosen. 

I tiden fremover skal det bygges mange spennende prosjekter i nærheten av der du bor. TOBB er jo tross alt en boligutvikler. Vi er her for å skape boliger for våre medlemmer. Derfor får også våre medlemmer forkjøpsrett på de boligene vi bygger og forvalter. 

Her kommer ordet forkjøpsrett og ansiennitet inn. Hva vil det si å ta en bolig på forkjøpsrett?
Jo det betyr at du som medlem av TOBB kan komme inn etter en budrunde er avsluttet og boligen er solgt. For så å bruke ditt medlemskap til å kjøpe denne boligen. Du kan rett og slett gå foran andre i køen for å skaffe deg din drømmebolig. Og desto lengre du har vært medlem jo bedre ansiennitet får du. Dersom det er flere TOBB medlemmer som ønsker samme bolig, får den med lengst ansiennitet mulighet til å velge først. 

Derfor er det ingen grunn til å nøle dersom du eller noen i din familie skal kjøpe bolig i fremtiden. Meld deg inn i TOBB. Forkjøpsretten er vår største medlemsfordel. Men man kjøper jo ikke bolig hele tiden. Derfor jobber vi også hardt for å gi deg gode medlemsfordeler du kan bruke i hverdagen.
Dette kan være rabatter og bonus på møbler og byggevarer, eller gode priser på håndverkertjenester. Les mer om alle medlemsfordelene. 

Eksempler på medlemsfordeler er Byggmakker og Bohus hvor du både får rabatt og bonus.