Sist oppdatert 11.04.2018

 
 
Boligbyggelaget TOBB og Trondhjems Skiklub har inngått en samarbeidsavtale for 2018. Her får du medlemspriser på både vinter- og sommeraktiviteter. 
 
Formålet med samarbeidet er å utvikle gode medlemstilbud for TOBB sine medlemmer og gi Trondhjems Skiklub muligheter til økt aktivitet gjennom kommunikasjon mot medlemmene.
 

Multisportsuka 

 
Daglig leder i Trondhjems Skiklub, Gry Haug Binde, er veldig fornøyd med å bli samarbeidspartner med TOBB.


- Gjennom et samarbeid med TOBB når vi mange i skiklubbens målgruppe. Vi får markedsføre vårt budskap om et aktivt friluftsliv, samt skiklubbens tilbud til store og små, sier Binde. 

Medlemmer i TOBB får gjennom denne samarbeidsavtalen visse medlemsfordeler og rabatter i aktivitetstilbudene til Trondhjems Skiklub. Gevinsten er enda større dersom medlemmene i tillegg er eller blir medlem i skiklubben.


- Skiklubben er en spennende organisasjon i Trondheim, med gode aktiviteter for store og små. Selv trodde jeg først at de kun arrangerte vinteraktiviteter, men etter å ha blitt kjent med organisasjonen så vet jeg at de driver med forskjellige aktiviteter hele året rundt, forteller Sundet, som ser fram til et langsiktig og godt samarbeid.

Les mer om medlemstilbudet og bestillingslinker her

 
TOBB-medlemmer har medlemsfordeler på følgende aktiviteter hos Trondhjems Skiklub:

 

  • Skikurs for voksne
  • Treningsgrupper voksne
  • Trondheims Bratteste
  • Gråkallen Skileik
  • Multisportsuka

Er man i tillegg medlem i Trondhjems Skiklub, blir gevinsten større.

 
 

RELATERTE ARTIKLER