Vi jobber stadig med å kunne tilby våre medlemmer medlemsfordeler som gir en bedre boligøkonomi, det er derfor en gøy å se at så mange benytter seg av dem. Her kan du lese om hvordan du får størst mulig utbytte av ditt medlemskap.

TOBB MEDLEMSFORDELER - FOR DEG OG DITT HJEM

Den største medlemsfordelen du har i TOBB er forkjøpsretten, men å kjøpe bolig er ikke noe man gjør hver dag. Vi jobber derfor med å gi deg medlemsfordeler du kan dra nytte av i hverdagen. Våre samarbeidspartnere tilbyr bonus, rabatt og andre gode tilbud på en rekke varer og tjenester til deg og ditt hjem.  Du har medlemsfordeler innen blant annet bolig, interiør, sport, forsikring, økonomi, reise, helse, fritid og mye mer. Det er derfor god grunn til å beholde medlemskapet selv om du allerede har funnet drømmeboligen.


Våre medlemmer har i år tilsammen tjent opp over 3 000 000 kroner i bonus, er du en av dem?


HVORDAN FÅR MAN BONUS OG RABATT?

Skal du handle hos noen av våre samarbeidspartnere som tilbyr rabatt, viser du frem medlemskortet i plast, eller medlemskortet i appen. For å i tillegg få registrert bonus må du først ha aktivert medlemskortet ditt. Dette gjør du enkelt på min side. Er medlemskortet ditt aktivert, er det to måter å få registrert bonus på: 
  • Dra medlemskortet i betalingsterminalen før betaling.
  • Eller betal med bankkort som du har registrert på min side. Bonus blir da automatisk registrert. (Kredittkort kan dessverre ikke registreres)

På min side kan du logge inn for å se og utbetale bonusen du har opptjent. Her ser du også ditt medlemsnummer og din ansiennitet.


MEDLEMSFORDELER FLERE STEDER I NORGE

Du bor kanskje ikke lengre i Trøndelag?  Du kan like vell dra nytte av medlemskapet ditt. Lampehuset, Flügger Farve, Tilbords, Steinspruten, Dekk 1, Intersport, G-MAX og G-SPORT er noen av de som tilbyr både bonus og rabatt for TOBB medlemmer flere steder i landet. I tillegg har du igjennom storbysamarbeidet forkjøpsrett på over 90.000 boliger i flere av de største byene i Norge.

Mange velger også å overføre medlemskapet sitt til familie eller slekt, du har kanskje et barn eller barnebarn som helt sikkert skal inn på boligmarkedet en gang i fremtiden. Da er et TOBB medlemskap med god ansiennitet gull verdt.

RELATERTE ARTIKLER


Leie-før-eie modellen - Nå også i Nord-Trøndelag!

Steget fra å leie til å eie egen bolig

Går du med planer om å pusse opp?

Slik kan du enkelt spare både tid og kostnader.