Publisert  08.09.2017

 
Vi jobber stadig med å kunne tilby våre medlemmer medlemsfordeler som gir en bedre boligøkonomi. I 2017 tjente våre medlemmer opp over 3 500 000 kr i bonus, er du klar over hvordan du får størst mulig utbytte av ditt medlemskap? 
 

DETTE FIKK TOBB-MEDLEMMENE I BONUS

TOBB -medlemmer handlet i 2017 for 82 526 004 kr, og tjente opp over 3 500 000 kr i bonus. Bruken av fordelskortet øker, og vi vil fortsette å forhandle frem gode og nyttige medlemsfordeler. Hold deg oppdater på vår hjemmeside.

Slik får du bonus og rabatt

 
 

FOR DEG OG DITT HJEM

Den største medlemsfordelen du har i TOBB er forkjøpsretten, men å kjøpe bolig er ikke noe man gjør hver dag. Vi jobber derfor stadig med å gi deg medlemsfordeler du kan dra nytte av i hverdagen.

Våre samarbeidspartnere tilbyr bonus, rabatt og andre gode tilbud på en rekke varer og tjenester til deg og ditt hjem. Du har medlemsfordeler innen blant annet bolig, interiør, sport, forsikring, økonomi, reise, helse, fritid og mye mer.

Det er derfor god grunn til å beholde medlemskapet selv om du allerede har funnet drømmeboligen.

 

IKKE BARE I TRØNDELAG

Du bor kanskje ikke lengre i Trøndelag?  Du kan like vell dra nytte av medlemskapet ditt. Lampehuset, Flügger Farve, Tilbords, Steinspruten, Dekk 1, Intersport, G-MAX og G-SPORT er noen av de som tilbyr både bonus og rabatt for TOBB medlemmer flere steder i landet.

I tillegg har du igjennom storbysamarbeidet forkjøpsrett på over 90.000 boliger i flere av de største byene i Norge.

 
 

RELATERTE ARTIKLER