Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Tiltak under korona

Regjeringen ha lagt frem de mest inngripende tiltakene vi har hatt i Norge i fredstid. Dette har sine ringvirkninger, også for oss i TOBB. Vi forsøker å holde hjulene i gang, og vi har satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte. Det er dugnadstid og det er vi gode på i TOBB.

Vi råder alle til å holde seg oppdatert, sjekke offisielle nettsteder og følge retningslinjene fra myndighetene. Og, til å hjelpe hverandre. Vi får meldinger fra borettslag som går sammen om å hjelpe til med å handle for de som sitter i karantene, og holder kontakt med de som er isolert, fordi de er i risikogruppen. Det varmer.

Under vil dere finne tiltak og retningslinjer for mye av den nye hverdagen vi er inne i.

 

Forretningsførsel, generalforsamlinger og årsmøter

Styrene i borettslag og sameier er inne i sin mest hektiske periode i året med generalforsamlinger og årsmøter. I lys av strenge tiltak for å hindre koronaspredning anbefaler TOBB å utsette møter, som kan utsettes. Vi ønsker ikke å utsette egne ansatte for smitte gjennom å delta fysisk på møter, men vi bistår gjerne gjennom råd på telefon, via Skype/Facetime eller lignende. NBBL har, på vegne av alle boligbyggelagene, bedt regjeringen utsette frister for å avholde generalforsamlinger og årsmøter. For oppdatert informasjon, besøk Min side som beboer eller Styreportalen dersom du sitter i styret.

NYHET 

Forskrift om digital/alternativ gjennomføring av årsmøter og generalforsamling i boligselskap vedtatt.
(Koronaloven forlenget til 27.mai)

Alt det du trenger å vite finner du her.


TOBB er også klar med et digitalt verktøy for avholdelse av møtene. Informasjon og brukerveiledning om dette kommer snart. 

Beboere

Vi mottar i disse dager mange spørsmål vedrørende fellekostnader (mnd faktura til beboere). Får å kunne gi best mulig svar på disse spørsmål ønsker vi at du sender en e-post til: regnskap_felleskostnader@tobb.no

Boligsalg og boliger under bygging

For å hindre ytterligere smitte vil vi ikke arrangere fellesvisninger i våre boligprosjekter, men kan avtale private visninger. Ønsker du mer informasjon eller vil avtale privat visning, kan du ta kontakt med våre meglere. Kontaktinformasjonen finner du på de ulike prosjektsidene. Har du kjøpt bolig og skal ha overtakelse, vil vi kontakte deg med informasjon om hvordan dette blir gjort på en god måte.
Situasjonen oppleves usikker, og det er vanskelig for oss å forutse hvordan dette vil påvirke framdriften i våre boligprosjekter. Men, vi skal sørge for å holde kjøpere informert hvis det blir endring eller forsinkelser.

Renovering og oppgraderingsprosjekter

Våre underentreprenører opplever også usikkerhet i disse dager. Vi følger opp oppgraderingsprosjektene tett og har løpende dialog med entreprenører for å kartlegge både status og fremgang. Styreledere i borettslag og sameier vil bli informert om det blir forsinkelser eller andre endringer i prosjektene.

Kundeservice

I disse dager har vi lavere bemanning, noe som gjør at svartiden vår er noe lenger enn normalt. I tillegg har vi valgt å stenge kontoret vårt for drop-in for å forebygge smitte. 
Dersom saken din ikke haster er det fint om du sender oss en e-post på info@tobb.no, så vil vi hjelpe deg så snart vi kan.
TOBB er opptatt av å opprettholde mest mulig av vår aktivitet. Vi føler et stort ansvar for våre medlemmer, kunder, beboere og samarbeidspartnere, som er avhengige av våre tjenester. Selv om mange nå har hjemmekontor og en litt annerledes arbeidshverdag, gjør vi så godt vi kan for å levere og holde hjulene i gang.