TOBB har inngått samarbeid med Nitu Management, og det gir medlemmene gode rabatter på spennende spisesteder i byen. Hele 15 prosent rabatt får du på all mat i restaurant ved San Sebastian og Røft Rôtisseri.

San Sebastian
Det er en deilig og avslappet atmosfære ved restaurantene som du finner på Lade, Torget, Solsiden og i Levanger. Inspirert av spanske spesialiteter, får du servert tapas med de beste råvarene. Folkelig og smakfullt er slagordet for tapasrestauranten, og det skal være mat for en hver anledning. Det er også fullt mulig å bestille catering. Daglig leder, Steinar Hyll, er opptatt av at kvaliteten på maten skal være den samme som ved restaurantene når du bestiller mat til store arrangement.

 

  1. Røft Rôtisseri
    Over togsporene på Trondheim Senralbanestasjon finner du et koselig spisested med rustikk mat. Røft, rått og ekte, skriver de på eget nettsted, og det her serveres mat inspirert av det amerikanske kjøkkenet. Her får du byens beste kylling, laget i restaurantens eget rotisseri, og mange gode lunsj- og middagsretter som hamburgere og sandwicher.