Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Spar penger bruk dine medlemsfordeler

Publisert 25.09.2019

MEDLEMSFORDELER

Spar penger - bruk medlemsfordelene


Hovedfordelen med å være TOBB-medlem er forkjøpsretten. 
Størst utvalg av boliger på forkjøpsrett i Trondheim får du som TOBB-medlem, i tillegg til 90 000 boliger i store deler av landet.


I tillegg har du tilgang på mange andre medlemsfordeler som gjør at lønna eller studielånet varer litt lenger.
 
Forkjøpsrett i Oslo, Stavanger, Bergen, Tromsø, Harstad og Bodø.
 
Dette  gir altså TOBB-medlemmer forkjøpsrett på både brukte og nye boliger for salg, i tillegg til utleieboliger i noen av de største universitetsbyene i Norge.

Når du flytter hjemmefra og skal bo alene er det mye å tenke på, og flere kostnader enn du skulle ønske. Er du under 26 år får du pakken If Start med innbo-, reise og ulykkesforsikring gratis ett helt år. Dette er forsikringer alle burde ha, og hva er vel da bedre enn at det er gratis første året?

 
 
Et besøk hos tannlegen kan gjøre et solid innhogg i et allerede stramt budsjett. Hos Oris Dental får du som TOBB-medlem 10% rabatt, og 3% bonus.

På fritiden driver mange med trening og friluftsliv, og innimellom melder det seg behov for nytt utstyr. Da er det greit å vite at du får 5% bonus på alle varer hos G-MAX/G-Sportog Intersport.

For den sportsinteresserte er Trondheim så heldig å ha to eliteserielag i håndball; Byåsen og Kolstad. Her er det penger å spare på billetter.

Trondheim også er kjent for sitt rike kulturtilbud til unge - TOBB kjører ofte konkurranser for våre medlemmer der premiene bl.a er festivalpass og konsertbilletter.
 
 
Flere unge blir stadig mer miljøbevisste - det gjelder kanskje deg også? Hvis du bor sentralt med gode kollektivtransport-muligheter har du i få tilfeller bruk for egen bil. I disse få tilfellene har Trondheim Bilkollektiv biler til disposisjon over hele byen. Er du TOBB-medlem får du 50% rabatt på årsavgiften.

Ikke alle har disse mulighetene, og vil ha et større behov for bil. Har du planer om å kjøre opp får du kr. 800 i rabatt hvis du tar opplæringen gjennom Heimdal trafikkskole.

Streiker komfyren eller vaskemaskinen får du hos Skousen 20% rabatt på alle ordinære varer! Interiørinteresserte kan finne mye fint hos Fagmøbler hvor du som TOBB-medlem får 10-20% rabatt.

Er du så heldig at du har fått kjøpt din egen bolig anbefaler vi at du tar ntakt med DNB. Der får TOBB-medlemmer gode rentebetingelser.

Laster du ned TOBB-appen på mobilen har du alltid medlemskortet med deg, og kan enkelt benytte deg av fordelene!