Nå kan du som TOBB-medlem sikre deg bolig i det nye boligprosjektet til Trym Bolig. 
Dette er ikke et TOBB boligprosjekt, så viktig at alle henvendelser går direkte til Eiendomsmegler eller Trym. Vi i TOBB kan ikke svare på spm om selve prosjektet.

Ranheim Vestre

134 selveierleiligheter mellom 40-113 kvm 
Ferdigstilles sommeren 2024
Parkeringskjeller
Vannbåren gulvvarme
 
 
Velkommen til Ranheim Vestre og 134 helt nye leiligheter med fantastisk beliggenhet. 
Leilighetene er fordelt på 5 leilighetsbygg over en felles parkeringskjeller
Ranheim Vestre har det beste utgangspunktet for å bli et fantastisk boligområde. En raus tomt med gode solforhold, fjordutsikt, store grøntarealer og et attraktivt nærmiljø er kvaliteter som verdsettes både av barnefamilier og godt voksne. På Ranheim Vestre vil vi tilby kvalitetsboliger i et trivelig bomiljø med gangavstand til det aller meste!
Vi sørger for et godt og påkostet uteområde, egnet for lek og rekreasjon. Vi kan nevne ballområde, isflate, benker, utsiktsposter og flere lekeplasser fordelt rundt i området. Uteområdene ligger perfekt
til for gode solforhold og ikke minst nydelig fjordutsikt. Parkeringskjeller sørger for at området føles trygt og bilfritt, og ladestasjoner for el-bil er i dag en selvfølge.
De største leilighetene kan by på takterrasse med den rette wow-faktoren. Sommerkvelder vil få ny betydning – særlig når solnedgangen viser seg fra sin beste side.
 
Visningsdag
EiendomsMegler 1 og Trym Bolig inviterer til visningsdag i vårt visningssenter på tomta mandag 18.oktober fra kl 10-18. 
Her vil det være mulig å komme opp i lift for å få bedre inntrykk av utsikt i de ulike etasjene. 
 
Forkjøpsrett:
Forkjøpsrettsperioden er fra 12. oktober og avklares 19.oktober kl 12. 
Dersom det har kommet flere kjøpsskjema på samme leilighet vil det avgjøres på ansiennitet i TOBB. Man har mulighet til å levere kjøpsskjema på flere leiligheter med ulik prioritet for å ha muligheten til å være med på forkjøpsretten på flere enheter. 

Last ned Prospekt

Last ned Prisliste
 
Prosjektets hjemmeside