Publisert 04.03.19 Bilde Trondheim Bilkollektiv

 

MEDLEMSFORDELER

Over 200 TOBB-medlemmer benytter seg av medlemsfordelen hos Trondheim Bilkollektiv


Litt over ett år etter at avtalen med Trondheim Bilkollektiv ble inngått, er det over 200 TOBB-medlemmer som benytter seg av medlemsfordelen.

Så enkelt er det å bruke Trondheim Bilkollektiv

 
 
Trondheim BIlkollektiv har i dag tilsammen 100 biler fordelt på 40 oppstillingsplasser. I tillegg har medlemmer av bilkolletivet tilgang på 350 biler i Oslo og 200 biler i Bergen. TOBB-medlemmer betaler bare halv årsavgift hos Trondheim Bilkolletiv. 


- Bilkollektivet er et enkelt og effektivt konsept. Det skal være en bilpark som dekker alle behov, vi skal være tilgjengelige, ha et prissystem som aksepteres og vi skal være konkurransedyktig i forhold til å ha egen bil og/eller bil nr 2, sier daglig leder i Trondheim Bilkollektiv, Leif Tore Andersen.


Han forteller at detter er en perfekt ordning for deg som trenger bil av og til. Her får ulike biltyper etter behov, enten du skal på bytur, eller trenger plass til flyttelasset.

Varebil plassert ved Samfundet.

 


- Vi ser et økt behov for varebilder og har nå blant annet plassert en varebil ved Samfundet. Denne er perfekt om du trenger bil til flytting eller bare til å frakte gods. I løpet av våren 2019 skal vi også doble antallet varebiler i Trøndelag til 12 biler, forteller Andersen.


I desember ble det også plassert en bil på Røros. Andersen håper dette blir et godt tilbud for private, besøkende, hytteeiere og mindre bedrifter. 

Les mer om medlemstilbudet her

 

RELATERTE ARTIKLER 

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM MEDLEMSFORDELENE

Lurer du på noe? Vi har samlet svar på spørsmålene folk ofte stiller når de kontakter oss om medlemsfordelene i TOBB

Les hele artikkelen 
 
NØKKELEN TIL FREMTIDIG BOLIG

Forkjøpsrett på 90 000 boliger over hele landet

Les hele artikkelen 
 

Publisert 04.03.2019. Bilde Trondheim Bilkollektiv