Publisert 29.01.2019 

 

GJØR VEIEN TIL BOLIG ENKLERE

Odd Bjørn (62) fra Steinkjer har sørget for at alle barnebarna har medlemskap i boligbyggelag


Med mange år i bransjen som eiendomsmegler har han sett at medlemskap i boligbyggelag kan gi en god start i boligmarkedet, og er dermed en lur investering som kan ha stor betydning frem i tid
 

Odd Bjørn Hofstad fra Steinkjer er sikker på at medlemskap i boligbyggelag for barn og unge er en lur investering. 

 
Odd Bjørn Hofstad er bestefar til tilsammen 5 barnebarn som er bosatt i Namsos og Stjørdal.  Han har alltid vært opptatt av å investere i barnebarna, og i fjor fikk de alle et TOBB-medlemskap hver i gave.


- Det er på en måte sparing, men på en litt annerledes måte. Jeg har tidligere opprettet både Coop-konto, aksjesparekonto og betalt barneforsking. I fjor kjøpte jeg TOBB-medlemskap, det kan gi en enklere veg inn på markedet når den tid kommer, sier Hofstad.


Odd Bjørn er eiendomsmegler, og har derfor god kjennskap til boligbyggelag og fordelene et medlemskap kan gi.

 
- Jeg har vært mange år i bransjen, og derfor lenge hatt et forhold til TOBB. Både når det gjelder forkjøpsrett på bolig, men også forvaltning av boligselskap. Jeg tror et TOBB-medlemskap vil gi størst muligheter, kanskje allerede når de eventuelt skal til Trondheim for å studere, sier Hofstad. 


I tillegg til forkjøpsrett på boliger i Trøndelag, har TOBB-medlemmer igjennom Storbysamarbeidet tilgang på 90 000 boliger over hele landet. Han synes 400,- er en liten sum å betale ved innmelding for noe som kan ha stor betydning senere. Spesielt når medlemskapet er gratis frem til barnebarna fyller 18 år.

 
- De syntes nok bestefar er litt kjedelig som gir gaver som ikke har så stor betydning akkurat nå, men det vil nok komme til glede på sikt. Det gleder jeg meg til å oppleve, forteller Hofstad.


KJØP TOBB-MEDLEMSKAP I GAVE HER

 

RELATERTE ARTIKLERNØKKELEN TIL FREMTIDIG BOLIG

Et medlemskap gir fordeler som unge kan dra nytte av senere i livet, enten det er i Trøndelag eller et annet sted i landet.

Les hele artikkelen 

OLAV KAPRET DRØMMEBOLIGEN PÅ FORKJØPSRETT

Da Olav Andreas Måren fra Berkåk var på boligjakt i Drammen, fikk trønderen tilslag på forkjøpsretten og slapp budrunden

Les hele artikkelen