Med vår erfaring skreddersyr vi en fullkommen løsning hvor organisering, seksjonering, vedtekter, budsjett og forvaltning følger en rød tråd, sier Andreas Hjellbakk og Andreas Grande, som jobber som eiendomsrådgivere i TOBB.

Fra tomt til forretningsførsel 
TOBB er en totalleverandør av tjenester innenfor eiendom og utvikling. Dette betyr at utbygger har kun ett kontaktpunkt gjennom hele prosessen. Kjøperne får et mer helhetlig produkt og kommer til et boligselskap som driftes hensiktsmessig med trygg forvaltning fra dag én.

- Når man flytter inn i ny bolig er man mer opptatt av hvordan stuen skal møbleres enn å inngå serviceavtaler og forstå hvordan boligselskapet er organisert. Vi er opptatte av kjøperne skal være fornøyde og ivaretatt. Vi innkaller til et møte hvor vi tar en gjennomgang av vedtekter og budsjett, samt at de får valgt et styre, sier Grande.

God rådgivning 
Det er mange kjøpere om ikke har erfaring fra det å bo sammen i et leilighetsbygg, enten det er førstegangskjøpere eller noen som kun har bodd i enebolig. Våre rådgivere skal være til stede for å gi god boligkunnskap og oppfølging. Vi har derfor opplæring med styret på digitale verktøy og generelt styrearbeid. 

- Med TOBB kan de være trygg på at boligselskapet kan driftes på en god måte – en trygghet som gir de mulighet til å fokusere på de viktige tingene i livet, som hvor sofaen skal stå, sier Hjellbakk med et smil.


Ta kontakt for en uforpliktende prat – vi serverer alltid kaffe!