Mona Syrstad er 24 år og jobber som elektriker. Hun har bodd hjemme med mor på Melhus hele livet, og var nå klar for å flytte for seg selv.

- Jeg kjente at jeg tiden var inne for å finne noe eget, og er glad TOBB tilbyr Leie-før-Eie-modellen andre steder enn i byen. Jeg har alltid bodd landlig og trives best med det. Klæbu Panorama er midt i blinken for meg.

Ikke alle har foreldrebank

Hun har alltid hørt at man må spare til bolig når man er ung. Men kravet til egenkapital er høyt, og Mona har ikke hatt fast jobb før det siste året.

- Ikke alle har foreldrebank, og da blir vanskelig å nå målet om egenkapital. Leie før eie gir meg muligheten til å komme inn på boligmarkedet, og da slipper jeg å leie en liten hybel. Nå sparer jeg mens jeg leier.  Planen er å legge opp en spareplan og kjøpe denne leiligheten om et par år.

Mona var tidlig ute og sjekket TOBBs nettsider med tanke på leilighet gjennom Leie-før-Eie. Hun sendte epost og spurte om konseptet, og fikk raskt svar fra TOBB da leilighetene ble lagt ut.

- Det er godt å ha litt tid. Nå kan jeg legge meg opp en plan for sparing og følge med på markedet når det er lurt å kjøpe.

Få et fortrinn på boligmarkedet - 
Bli TOBB-medlem i dag