Publisert 08.03.2018

 
I løpet av mars kommer medlemskortet og den årlige medlemskontingenten i posten. Bruken av medlemskortet var nesten doblet fra 2016 til 2017 og vi ser etter de første månedene i 2018 at tallene fortsetter å øke. Selv om forkjøpsretten er den største medlemsfordelen er det viktig medlemmene oppfatter medlemskapet som nyttig både før og etter et boligkjøp. 
 

BOLIG OG INTERIØR

Det er ofte mye å ta hensyn til når man skal innrede. Valg av farger, materialer, møbler, lamper og dekorasjon skal velges med tanke på helheten, og det er ikke alltid det man hadde i tidligere bolig passer i den nye. Kanskje du også fått ekstra uteplass eller veranda som trenger møblering.
 
 

Skal du handle inn lamper til boligen, er det viktig å tenke over hvor de skal plasseres

Da lønner det seg å bruke medlemskortet. Her har du forskjellige rabatt og bonusavtaler som kommer godt med hos blant annet Byggmakker, Flugger Farve, Modena og Lampehuset.

Har du kjøpt et oppussingsprosjekt, skal pusse opp i forbindelse med salg, trenger ytre vedlikehold eller har andre prosjekt er Team Oppussing perfekt.

Team Oppussing består av 8 utvalgte bedrifter med dyktige fagfolk med lang erfaring, de står klare til å samarbeide om ditt oppussingsprosjekt. I tillegg får du TOBBs medlemsfordeler i alle ledd.
 
 

Les også: Godt vedlikehold sikrer verdier

IKKE BARE FORDELER TIL HJEMMET

Medlemsfordelene hos G-MAX, G-SPORT, Intersport og Power er veldig attraktive tilbud blant våre medlemmer.

Har du bil må du ikke gå glipp av fordelene du har hos Dekk 1 og Steinspruten Bilglass. Holder du deg oppdatert får du også med deg diverse medlemsdager med ekstra gode tilbud!

"Bil når du trenger det"

I fjor gikk vi også inn i avtale med Trondheim Bilkollektiv.  Hvis du ikke trenger bil hver dag er bildeling rimeligere, og hos Trondheim Bilkollektiv har TOBB medlemmer 50% rabatt på årsavgiften.

Se alle dine medlemsfordeler her

 
 

REISE KULTUR OG FRITID

TOBB-medlemmer bor godt hos Thon Hotels i Norge og Sverige, her får du 12 %rabatt på ordinær pris. I tillegg har medlemmer rabatt på over 140.000 hoteller i hele verden gjennom «Hotell for medlemmer».

En ny medlemsfordel er Berg-Hansen Reisebureau. Her har TOBB-medlemmer rabatter på forskjellig ferier og reiser, hold deg oppdatert.

Er du fotball eller håndball interessert må du huske at du har 2 billetter for prisen av 1 hos følgende klubber:

  • Rosenborg Ballklub
  • Levanger Fotballklubb
  • Byåsen Håndball Elite
  • Kolstad Håndball

Hos Musene i Sør-Trøndelag har du 25 %rabatt på ordinære inngangsbilletter, samme rabatt gjelder også for Avant Garden. Her kan du oppleve det beste innenfor nyskapende samtidsteater, dans og performance. 

Er du heller ute etter musikk, leverer Trondheim Symfoniorkester & Opera mektige musikkopplevelser. Her får du hele 30% på ordinære konserter. 
 
 

FIRE TIPS 

 

Aktiver medlemskortet

Dette gjør du kun en gang, når du har aktivert kortet får du i tillegg til rabatt bonus hos utvalgte butikker.

Registrer kontonummer

Ved å registrere kontonummeret knyttet til bankkortet ditt på "min side" får du atomatisk bonus når du betaler.

Digitalt medlemskort

Laster du ned vår medlemsapp har du alltid med deg det digitale medlemskortet.  Appen gir deg oversikt over alle dine medlemsfordeler, du kan enkelt se hvor du har bonus og rabatt, boliger til salgs og mye mer. Her har du i tillegg også oversikt over din oppsparte bonus, og kan enkelt utbetale denne rett til din egen bankkonto.

Hold deg oppdatert

Følg med på facebook og nyhetsbrev. Her får du oppdateringer om medlemsdager og andre gode tilbud TOBB-medlemmer kan benytte seg av.

 

RELATERTE ARTIKLER