Marius er 28 år, og er født og oppvokst i Stjørdal. Etter endt studie som overstyrmann i Haugesund, vendte han tilbake.

- Jeg hadde ikke egenkapital til å kjøpe egen leilighet, så jeg bodde hos pappa en stund. Han mente jeg kunne bo hos han og spare til egen bolig. Marius var imidlertid klar for å finne noe eget, og da han kom over en annonse om Leie-før-Eie på Instagram, meldte han seg inn i TOBB umiddelbart. Les mer om Leie-før-Eie modellen

Medlemskap lønner seg

Marius jobber turnus, og er fire uker ute på sjøen og har fire uker fri.

- Jeg kan praktisk talt bo hvor jeg vil, men ønsker å være i nærheten av venner og familie. Jeg visste ikke at TOBB hadde dette prosjektet i Stjørdal, før jeg plutselig kom over det. Da var jeg midt ute i Nordsjøen. Marius satte seg godt inn i Leie-før-Eie-modellen, og synes det er godt forklart på nettsidene til TOBB. Han meldte seg inn i TOBB før nyttår, og fikk like etter melding om at han var godkjent!

- Med så ferskt medlemskap, trodde jeg ikke at jeg ville ha en sjans, men jeg fikk beskjed om at jeg hadde lengst ansiennitet av de som var godkjent på denne leiligheten. Da slo jeg til med en gang. Jeg fikk jo ikke gått på visning, siden jeg var på sjøen, men tok sjansen. Det hele var litt surrealistisk, og det viser at det lønner seg med medlemskap uansett.


Få et fortrinn på boligmarkedet - Bli TOBB-medlem i dag