Leie før eie modellen – for TOBB medlemmer som ikke har nok egenkapital til å kjøpe egen bolig. Vi vet at det kan være vanskelig å komme inn på boligmarkedet om du mangler egenkapital. Derfor har vi som boligbyggelag utviklet en modell som kan hjelpe deg. Bygg deg opp egenkapital mens du leier, verdiøkningen får du opp til egenkapitalkravet

STEGET FRA Å LEIE TIL Å EIE EGEN BOLIG 

Vi erfarer at mange har økonomi til å betjene et boliglån, men mangler egenkapitalkravet på minimum 15%. Dette reduserer eller utelukker flere sin sjanse for å komme inn på boligmarkedet. Å kjøpe sin første bolig er ikke bare et problem for unge førstegangskjøpere, men også for de som ønsker å ta steget fra å leie til å eie egen bolig.  Det er nettopp disse som er i målgruppen for Leie-før-eie modellen.

Interessen for leie før eie modellen viser at det er et stort behov for slike modeller i markedet, og vi jobber stadig med å utvikle nye Leie-før-eie prosjekter i hele Midt-Norge.

I juni var det overtagelse på 51 splitter nye leiligheter på Lilleby. Kort tid etter ble modellen innført på nybygde Almaas Park på Melhus og Fillan på Hitramen nå står også Nord-Trøndelag for tur!


UTVALGTE PROSJEKTER I NORD-TRØNDELAG

Midt-Norge er TOBB sitt satsingsområde, og vi skal styrke satsingen på boligbygging og boligforvaltning i Nord-Trøndelag.  Vi ønsker nå å tilby Leie-før-eie modellen i tillegg til vanlig kjøp på flere nye spennende prosjekter i område. På følgende nye boliger spredt rundt i Nord-Trøndelag vil du ha muligheten til å søke på Leie-før-eie:

Levanger Brygge

Fantastisk beliggenhet med sjøutsikt.

Leie-før-eie Levanger Brygge


Kassefabrikken på Verdal

Moderne og romslige leiligheter i god byggekvalitet.

Leie-før-eie Kassefabrikken


Sagtunet Vestre Havn Namsos

Fantastisk plassering, kun 1 km til sentrum.

Leie-før-eie Sagtunet Vestre Havn


Fosslia Hageby på Stjørdal

Arealeffektive leiligheter, gode solforhold og flott beliggenhet på Fosslia. Se også prosjektets hjemmeside.

Leie-før-eie Fosslia Hageby


Ønsker du å leie din egen bolig før du kjøper den? Meld interesse på et eller flere prosjekt, eller legg inn en generell interesse her. Ditt TOBB medlemskap kan bli din inngangsbillett til boligmarkedet!


Kundeansvarlig i TOBB

Helle M. Pettersen

Meld interesse på prosjektene som passer deg best. Så holder vi deg oppdatert. Helle M. Pettersen

 

RELATERTE ARTIKLER


Forkjøpsrett på ny bolig

Medlemmer har forkjøpsrett på alle nybygg-prosjekter TOBB tilbyr.

Spar penger ved å benytte deg av medlemsfordelene i TOBB

Hittil i år har TOBB-medlemmer tjent opp over 2 500 000 kroner i bonus!