Publisert 19.10.2017

 
Leie før eie modellen – for TOBB medlemmer som ikke har nok egenkapital til å kjøpe egen bolig. Vi vet at det kan være vanskelig å komme inn på boligmarkedet om du mangler egenkapital. Les mer om vår leie før eie modell og hvilke prosjekter den kommer i her.
 

STEGET FRA Å LEIE TIL Å EIE EGEN BOLIG 

Vi erfarer at mange har økonomi til å betjene et boliglån, men mangler egenkapitalkravet på minimum 15%. Dette reduserer eller utelukker flere sin sjanse for å komme inn på boligmarkedet.

Å kjøpe sin første bolig er ikke bare et problem for unge førstegangskjøpere, men også for de som ønsker å ta steget fra å leie til å eie egen bolig.  Det er nettopp disse som er i målgruppen for Leie-før-eie modellen.

Interessen for leie før eie modellen viser at det er et stort behov for slike modeller i markedet, og vi jobber stadig med å utvikle nye Leie før eie prosjekter i hele Midt-Norge.

Ønsker du å leie din egen bolig før du kjøper den? Meld interesse på et eller flere prosjekt, eller legg inn en generell interesse. På disse prosjektene vil vanlige regler om forkjøpsrett gjelde, et av kravene er derfor at leiere/kjøpere må være medlem i TOBB.


 

UTVALGTE PROSJEKTER

Midt-Norge er TOBB sitt satsingsområde, og vi skal styrke satsingen på boligbygging og boligforvaltning i Nord-Trøndelag. Vi ønsker nå å tilby Leie-før-eie modellen i tillegg til vanlig kjøp på flere nye spennende prosjekter i område. På følgende nye boliger spredt rundt i Nord-Trøndelag vil du ha muligheten til å søke på Leie-før-eie:

 

Kassefabrikken på Verdal

Moderne og romslige leiligheter i god byggekvalitet. Salgsmøte 14 november! 

Leie-før-eie Kassefabrikken

 

Levanger Brygge

Lyse og åpne leiligheter, fantastisk beliggenhet med sjøutsikt. Ingenting er mer beroligende enn bølgeskvulp mot land, eller friskere enn duften av salt sjø. Dette blir hverdagskost for deg som flytter inn i den blå sonen på Levangers vestkant - i et hjem på bryggekanten. 

Leie-før-eie Levanger Brygge

 

Sagtunet Vestre Havn Namsos

Fantastisk plassering, kun 1 km til sentrum.

Leie-før-eie Sagtunet Vestre Havn

 

Fosslia Hageby på Stjørdal

Arealeffektive leiligheter, gode solforhold og flott beliggenhet på Fosslia. Se også prosjektets hjemmeside.

Leie-før-eie Fosslia Hageby


Kundeansvarlig i TOBB

Helle M. Pettersen

Meld interesse på prosjektene som passer deg best, så holder vi deg oppdatert. Ditt TOBB-medlemskap kan bli din inngangsbillett til boligmarkedet!  Helle M. Pettersen
 

RELATERTE ARTIKLER