Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Kvalitet i alle ledd fra Europas største kjøkkenprodusent

Publisert 04.09.2019

MEDLEMSFORDELER

Kvalitet i alle ledd fra Europas største kjøkkenprodusent


Røskaft Kjøkken Studio lanserer denne høsten en ny kjøkkenleverandør. Europas største kjøkkenprodusent satser denne høsten på å fotfeste seg i Norge og Trondheim.

KEO er kvalitetskjøkken fra Tyskland, som produserer 3000 kjøkken hver dag. De leverer kjøkken med mange unike detaljer og løsninger.

 


Meget høy kvalitet, enkel montering, og en svært gunstig pris er noen av fordelene  Kristin Røskaft og Petter Røskaft Røskaft trekker fram hos Røskaft Kjøkken Studio sitt nye kjøkkenmerke KEO

 
KEO leverer kvalitetskjøkken til alle kundegrupper. Komplette løsninger og god kvalitet leveres til en svært gunstig pris hvis du kjøper kjøkken, benkeplater og hvitevarer. KEO er midt i blinken for unge og for de som vil ha et moderne europeisk design. 

Alle KEO’s kjøkkenskrog leveres ferdig sammensatt.  Dette gjør monteringen enkel og gir større mulighet for å montere kjøkkenet selv. KEO’s skuffer tåler fra 40 til 80 kilo, noe som gjør kjøkkenkvaliteten unik.


- KEO har tenkt på absolutt alt og tenker kjøkken på en helt ny måte. Alt fra søppelsortering, innmat i skuffene til forskjellige uttrekks muligheter er imponerende, forteller Petter Røskaft.

 

Petter Røskaft, hos Røskaft Kjøkken.

 
Røskaft Kjøkken Studio har veldig mye entusiasme rundt dette produktet fordi det er så mange detaljer å vise og fortelle. Tyskland er kjent for å produsere kvalitet og KEO kjøkken er virkelig et godt eksempel på dette. 


- En liten detalj som imponerer er at håndtak og knotter leveres ferdig boret både på dører og skuffer. Dette gjør jobben så mye enklere for snekkeren eller hvis du skal montere selv, sier Kristin Røskaft. 

 
 

Kort leveringstid og alt inkludert 

KEO spesialiserer seg på å selge hele menyen, dvs. både kjøkkenet, hvitevarer, vask og benkeplate. Dette gjør prosessen enkel og du får hele kjøkkenet levert samtidig. KEO må oppleves.


- I utgangspunktet kan du komme til Røskaft med dine mål og ønsker for så å ha kjøkkenet montert hjemme etter ca. 1 måned. Ta turen innom Røskaft kjøkken på Lade, i Midtbyen eller på Stjørdal og se vårt store utvalg og den imponerende kvaliteten. Vi realiserer din kjøkkendrøm, sier Kristin Røskaft 


 

RELATERTE ARTIKLERVANSKELIG Å MØBLERE?

Interiørarkitektene kan hjelpe deg med å finne gode møbleringsløsninger i din stil – eller hjelp til å finne ut hva som er din stil!

Les hele artikkelen


OLAV KAPRET DRØMMEBOLIGEN PÅ FORKJØPSRETT

Olav Andreas Måren (37) fra Berkåk har vært TOBB-medlem siden 2007. Da han var på boligjakt i Drammen fikk trønderen tilslag på forkjøpsretten og slapp budrunden.

Les hele artikkelen