GAVEMEDLEMSKAP I TOBB

Du har helt sikkert et barnebarn, tantebarn eller kanskje søskenbarn som en dag skal inn på boligmarkedet. Du synes vel det er tidlig og allerede nå tenke på bolig til det nyeste familiemedlemmet, eller han som nettopp gikk inn i tenåringsårene. Men det er nettopp disse som vil takke deg for TOBB-medlemskapet de fikk i gave som ung, når de tar boligen de ønsker seg på forkjøpsrett. For å komme seg inn på boligmarkedet er krevende, da er et TOBB-medlemskap med noen år oppspart ansiennitet gull verdt!

Et TOBB-medlemskap du gir i dag vil gi bedre og bedre ansiennitet for hvert år som går, og medlemmet rykker fremover i boligkøa for hver dag.Mye skjer på noen år, kanskje flytter man på grunn av studier eller jobb, og bor derfor ikke lengre hvor man er vokst  opp. Medlemskapet i TOBB får man likevel bruk for! Storby-samarbeidet gir medlemmer i TOBB forkjøpsrett på over 90.000 boliger over hele landet. Dette gjelder både nye og brukte boliger, og ikke minst utleieboliger.

Hjelp noen inn på boligmarkedet du også, gi en gave som setter dem fremst i boligkøa når de etterhvert skal etablere seg.