Mest relevante sider:

Julegave

 

 
TENK LANGSIKTIG - GI GAVEN SOM STIGER I VERDI

KJØP ET GAVEMEDLEMSKAP I ÅR

Å gi et medlemskap i TOBB til barn og unge betyr at de vil få unike fordeler de kan dra nytte av senere i livet. Med årene stiger gaven i verdi og forkjøpsrett på bolig vil komme godt med når FØRSTE BOLIG skal realiseres.
 
Å tenke på bolig til barn og unge føles kanskje fjernt, men egentlig er det en god porsjon omtanke som ligger bak.Du gir dem på en måte inngangsbilletten til boligmarkedet i ung alder. 

Husk! Medlemskapet er etter innmelding gratis frem til medlemmet fyller 18 år.

Du bestemmer selv om gavemappen skal sendes til deg eller direkte til mottaker. Den kommer i posten i løpet av en uke. Trenger du den raskere er det bare å komme innom et av våre kontorer.

Som en liten julegave legger vi ved en kinobillett til hvert gavemedlemskap.

 


Et medlemskap du gir i gave i dag vil stige i verdi for hvert år som går, og vil være gull verdt den dagen man skal etablere seg.

 

MEDLEMSKAPET GIR FORKJØPSRETT I STORE DELER AV LANDET

Det er ikke alltid godt å vite hvor i landet den du gir medlemskapet til blir boende Derfor vet du heller aldri hvor forkjøpsretten vil bli brukt. 

TOBB-medlemmer har igjennom Storbysamarbeidet ikke bare forkjøpsrett i hele  Trøndelag, men også i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Bodø og Harstad. 

Uansett hvor veien går, kan boligdrømmen gå i oppfyllelse.