GJØR VEIEN TIL BOLIG LITT ENKLERE

Det startet med en helt spesiell gave


Å finne den riktige gaven er ikke alltid like lett. Hvorfor ikke gi en gave som stiger i verdi?


Å tenke på bolig til barn og unge føles kanskje fjernt, men et medlemskap i TOBB gir unike fordeler som unge kan dra nytte av senere i livet.
 


Et medlemskap du gir i gave i dag vil stige i verdi for hvert år som går, og vil være gull verdt den dagen man skal etablere seg.

 

Tilgang på over 90 000 boliger i store deler av landet

Det er ikke alltid godt å vite hvor i landet du ender opp. Derfor vet du heller aldri når du plutselig får bruk for en forkjøpsrett. Sannsynligvis flytter du på deg ettersom du går gjennom livets faser.

TOBB-medlemmer har igjennom Storbysamarbeidet ikke bare forkjøpsrett i hele Trøndelag, men også i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Bodø og Harstad. 

Uansett hvor livet tar deg, som student eller pensjonist, kan drømmeboligen være like ved. TOBB-medlemskap tar deg enda litt nærmere. 

 
 

Du bestemmer selv om gavemappen skal sendes til deg eller direkte til mottaker.Sløyfe følger ikke med


Vi  kan ikke love at bestillinger etter 16. desember kommer før Julaften.  Er du usikker på om den kommer frem i tide, er du hjertelig velkommen på et av våre kontor: 

Trondheim: Krambugata 1
Namsos: Kirkegata 5
Levanger: Moafjæra 8

 

RELATERTE ARTIKLERVIKTIG JULEGAVE - PIA FIKK TOBB-MEDLEMSKAP I JULEGAVE DA HUN VAR 18 ÅR

"Jeg syntes det var tidenes kjedeligste julegave. Hva skulle jeg med det?" I dag takker hun bestemora for leiligheten hun flyttet inn i ifjor

Les hele artikkelen


TOBB-MEDLEMSKAPET SIKRET PARET FRA LEVANGER BOLIG I TRONDHEIM

Petter Rysgård og Julie Selbo hadde aldri trodd de skulle få en fot innenfor boligmarkedet så raskt. Nå gleder de seg til å flytte inn i sin nye leilighet rett før Jul.

Les hele artikkelen