Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. TOBB-medlem? Her er medlemsfordelene dine

Publisert 13.11.2019

TOBB – BOLIGBYGGER OG FORVALTER SIDEN 1945

Slik sparer du penger når du drar kortet

Du vet sikkert at TOBB hjelper deg inn på boligmarkedet. Kanskje er du allerede TOBB-medlem – og har sikret deg forkjøpsrett på boliger over hele landet. Men er du klar over alle de andre fordelene du får?


I TOBB tar vi vare på medlemmene våre. Vi gjør det vi kan for å bygge regionen, gi folk forutsigbarhet på veien – og jobbe for stadig bedre vilkår. Men å kjøpe bolig er ikke noe du gjør hver uke. Derfor har vi også medlemsfordeler som hjelper deg i hverdagen.
 
 

Spar penger når du drar kortet

Jevnlig småsparing blir det fort store penger av. Som TOBB-medlem får du rabatter, bonus – og noen ganger begge deler – hos en rekke bedrifter. Totalt sparer TOBB-familien flere millioner hvert år bare på de gunstige rabattordningene. Medlemskontingenten kan du med andre ord raskt tjene inn igjen. Og alt du sparer etter det, går rett i lomma. Det er en ganske god deal, om vi skal si det selv.


Rabatter på hvert hjørne

Vi i TOBB synes det skal være mulig å spare uansett hva du bruker penger på. Derfor har vi fikset fordelsavtaler for hele spekteret av varer og tjenester. Sport, byggevarer, tannlege, bank, kultur – you name it! Og vi gir oss selvsagt ikke. I dag har vi rabatt- og bonusordninger hos over 50 bedrifter. Noen av dem nasjonale, andre ligger her i Midt-Norge. Men det er bare begynnelsen.
 
 

Full oversikt med brukervennlig app

Det hjelper ikke med gunstige ordninger hvis det bare er knot å benytte seg av dem. Med TOBB-appen er det heldigvis en smal sak å sette fart på sparingen. Appen fungerer som et digital medlemskort, slik at du slipper å rote frem et fysisk kort for å få rabatten din. I appen får du også full oversikt over hvor mye du har spart – og hvor mye bonus du har tilgjengelig. Legger du inn kontonummeret ditt i appen, får du bonusen direkte inn hver gang du betaler (hos oss er bonus faktiske kroner – ikke poeng!).

 

Det koster ikke mye å bli medlem. Men det koster en god del å la være.

 

Bli TOBB-medlem i dag!

 

Vi hjelper deg med det store kjøpet – og de mange små.