Publisert 29.05.2018

 

NØKKELEN TIL FREMTIDEN

Visste du at et gavemedlemskap i TOBB kanskje er den mest nyttige gaven du kan gi? For bare 400 kroner kan du være med å oppfylle en boligdrøm i framtiden, enten det er i Trondheim eller et annet sted i landet.

Et gavemedlemskap i TOBB gir unike fordeler som unge kan dra nytte av senere i livet. Verdien av et medlemskap kan gjøre enorme forskjeller for mulighetene i framtiden.
 

VINN SEKK! Alle som får medlemskap i gave er med i trekningen av en Bergans 12 l. sekk.

 
Å kjøpe et gavemedlemskap er en liten kostnad, og den som får medlemskapet sparer ansiennitet fra første dag, og får dermed forkjøpsrett ved kjøp av boliger tilknyttet TOBB. Er man medlem i TOBB går man først i køen i boligmarkedet, og da hjelper det å ha så lang ansiennitet som mulig.

IKKE BARE I TRØNDELAG

Mange som vil kjøpe TOBB-medlemskap til sine barn eller barnebarn er usikker på om det vil komme til nytte i framtiden – tilfelle poden ikke vil bosette seg i Trøndelag. Det er en av grunnene til at TOBB gikk inn i et samarbeid med flere boligbyggelag i Norge, som sikrer lik mulighet de fleste steder i landet.
 
 10 vinnere trekkes i uke 31 (Du velger selv mellom blå og rosa sekk)
 
Storbysamarbeidet gjør at det blir det like muligheter for mottakeren av gaven uansett hvor man vil bo. Det viktigste er hvor lenge man har hatt medlemskapet og nettopp derfor er det noe man bør investere i tidlig.
 
 

RELATERTE ARTIKLER