Publisert 21.01.2019

 

NØKKELEN TIL FREMTIDIG BOLIG

Forkjøpsrett på 90 000 boliger over hele landet


TOBB-medlemskap har blitt en populær gave å gi til blant annet nyfødte, dåpsbarn eller bursdagsbarn. Den som mottar medlemskapet sparer ansiennitet fra første dag og har dermed et stort fortrinn den dagen han eller hun skal inn på boligmarkedet. 

KJØP TOBB-MEDLEMSKAP I GAVE HER

 

Johanne Øye (2) fikk sitt TOBB-medlemskap i dåpsgave i 2016, og har derfor allerede spart opp over 2 år med ansiennitet.

 
Et medlemskap i TOBB gir fordeler som unge kan dra nytte av senere i livet. For bare 400 kroner kan du være med å oppfylle en boligdrøm i framtiden, enten det er i Trøndelag eller et annet sted i landet. Du kan se på det som sparing, bare på litt annerledes måte. Kontingenten er gratis frem til medlemmet fyller 18 år.

 TOBB-medlemmer har forkjøpsrett på ca. 13 000 brukte boliger over hele Trøndelag. Forkjøpsretten gjør at medlemmer går først i boligkøen på alle boliger som er tilknyttet TOBB. Itillegg til brukte boliger på forkjøpsrett, bygges det ca. 300 nye boliger i året som også er tilknyttet TOBB. 

Men verdien av et medlemskap kan gjøre store forskjeller for mulighetene i framtiden uansett hvor man ønsker å bosette seg.
 For medlemmer har ikke bare forkjøpsrett i Trøndelag, men på 90 000 boliger over hele landet. Dette gjelder både brukte og nye boliger for salg, i tillegg til utleieboliger i noen av de største studentbyene i Norge.
 

Storbybolig er et samarbeid som gir forkjøpsrett på boliger hos følgende boligbyggelag  Usbl i Oslo, Bate i Rogaland, BOB og Vestbo på Vestlandet, Nobl i Nordland og Bonord i Troms og Finnmark.


ODD BJØRN FRA STEINKJER HAR SØRGET FOR AT ALLE BARNEBARNA HAR TOBB-MEDLEMSKAP

Med mange år i bransjen som eiendomsmegler har han sett at medlemskap i boligbyggelag kan gi en god start i boligmarkedet

Les hele artikkelen 

OLAV KAPRET DRØMMEBOLIGEN PÅ FORKJØPSRETT

Da Olav Andreas Måren fra Berkåk var på boligjakt i Drammen, fikk trønderen tilslag på forkjøpsretten og slapp budrunden

Les hele artikkelen