GI TOBB-MEDLEMSKAP TIL KONFIRMANTEN

Forkjøpsrett på 90 000 boliger over hele landet


Usikker på hva du skal gi i konfirmasjonsgave? Gi en gave som stiger i verdig. Den som mottar medlemskapet sparer ansiennitet fra første dag og har dermed et stort fortrinn den dagen han eller hun skal inn på boligmarkedet. 
 

Maria Ranum fikk sitt TOBB-medlemskap i konfirmasjonsgave for 14 år siden, i fjor kjøpte hun sin første leilighet.


- TOBB-medlemskapet trodde jeg aldri jeg skulle få bruk for, viste vell egentlig ikke hva det var heller når jeg fikk det i konfirmasjonsgave. I dag er jeg glad for jeg har tatt vare på det, forteller Maria. 


Verdien av et medlemskap kan gjøre store forskjeller for mulighetene i framtiden uansett hvor man ønsker å bosette seg.
 For medlemmer har ikke bare forkjøpsrett i Trøndelag, men på 90 000 boliger over hele landet. Dette gjelder både brukte og nye boliger for salg, i tillegg til utleieboliger i noen av de største studentbyene i Norge.
 
Du som giver mottar en fin gaveperm med informasjon om medlemskapet som du kan gi til konfirmanten. Medlemskapet koster kun 400kr, ingen årskontingent før medlemmet fyller 18 år.

Kjøp medlemskap her
 

RELATERTE ARTIKLERODD BJØRN FRA STEINKJER HAR SØRGET FOR AT ALLE BARNEBARNA HAR TOBB-MEDLEMSKAP

Med mange år i bransjen som eiendomsmegler har han sett at medlemskap i boligbyggelag kan gi en god start i boligmarkedet

Les hele artikkelen 

OLAV KAPRET DRØMMEBOLIGEN PÅ FORKJØPSRETT

Da Olav Andreas Måren fra Berkåk var på boligjakt i Drammen, fikk trønderen tilslag på forkjøpsretten og slapp budrunden

Les hele artikkelen