Han jobber som yrkesdykker, og er hjemme et par uker for å ordne leiligheten. Fredrik er veldig glad for at han fikk Leie-før-Eie-leilighet på Væretrøa Park, hvor søstera bor.

- Jeg søkte egentlig ganske sent, men med farfars TOBB-nummer hadde jeg lengst ansiennitet og kunne velge leilighet. Fredrik valgte leilighet i samme blokk som søstera, og er fornøyd med planløsningen. - Det blir jo enklere for foreldre og besteforeldre å besøke oss nå som vi bor i samme blokk.

Bra timing

Fredrik er 31 år gammel, og har hatt planer om å kjøpe leilighet en stund, men har som mange andre ikke hatt nok egenkapital. - Jeg har medlemskap i TOBB, og visste om Leie-før-Eie-modellen fra før. Jeg vurderte å søke på Lilleby, men så tok jobben meg til Uthaug, hvor jeg ble i tre år.

Fredrik leide bolig på Brekstad, men begynte å lete etter leilighet da han kom tilbake til byen. Da passet det veldig bra at det ble lagt ut leiligheter med Leie-før-Eie-modellen på Væretrøa Park. På lillejulaften fikk han svar fra TOBB om at han fikk leilighet. Les mer om Leie-før-Eie modellen

Få et fortrinn på boligmarkedet - Bli TOBB-medlem i dag