Med panoramautsikt og nærhet til både marka og sentrum, har ekteparet Arnt Inge og Ruth Marie Torvik funnet seg godt til rette i sitt nye drømmehjem i Klæbu Panorama

- Vi hadde aldri bodd i blokk før, men da vi fikk se denne leiligheten tenkte vi at både den og beliggenheten var perfekt for oss, forteller Ruth Marie Torvik.

Hun og ektemannen Arnt Inge kjøpte en av toppleilighetene hos Klæbu Panorama i 2019, da første del av byggingen var unnagjort. Nå er det like før det andre og siste byggetrinnet står ferdig, og de 20 nye leilighetene er klare for innflytting allerede i slutten av mars.

Ekteparet har mange lovord om sameiet og forteller at de nye naboene som nå skal flytte inn, vil få mye å glede seg over.

– Beliggenheten her er utrolig fin. Vi har en fantastisk utsikt, og nærhet til butikker, kulturhus og treningssenter. Skole og barnehage ligger nærme, og rett bak blokka kan man gå direkte opp i marka, sier Arnt Inge fornøyd.

En ny og lettvint hverdag

– Vi liker å sitte ved kjøkkenbordet og se utover bygda. Utsikten betydde veldig mye da vi bestemte oss for å kjøpe her, forteller Ruth Marie og titter ut vinduet.

De store vindusflatene i leiligheten slipper inn mengder med dagslys og lar dem nyte panoramautsikten uansett hvor de oppholder seg.

Overgangen fra enebolig til leilighet har vært behagelig for det aktive ekteparet. Etter hvert som barn og barnebarn vokste seg store, minsket behovet for å ha et stort hus og en stor hage som krevde sitt. Med parkeringskjeller, balkong, kontor, gjesterom og åpen kjøkkenløsning har de nå fått det de ønsket seg i en leilighet