Rede nr 3 • juni 2016 - Tekst Anne Guri Solem


Fristen for å bruke forkjøpsretten er kort. Etter forkjøpsrettperioden er utløpt, hjelper det ikke hvor god ansiennitet du har - da kan andre allerede ha kjøpt din drømmebolig.


MELD INTERESSE OG HOLD DEG OPPDATERT

Nybygg-prosjekter i TOBB går igjennom mange trinn før innflytting. I flere av prosjektene samarbeider TOBB med andre utbyggere, som allerede har gjort unna de første trinnene. Det varierer derfor i hvilket trinn prosjektene presenteres for TOBB medlemmene. Det settes krav til at en viss andel av boligene skal være solgt før byggestart. Hvor stor andel, varierer fra prosjekt til prosjekt. Tiden fra salgsstart til bygging er derfor ulik.

Forkjøpsretten gjør at du kan sikre deg den leiligheten du ønsker, her er det ansiennitet på TOBB medlemskapet som avgjør hvor i køen du står.

PS: Sett opp en prioritert rekkefølge på hvilke leiligheter du ønsker, dersom noen med bedre ansiennitet skulle dukke opp.Forkjøpsretten for medlemmer gjelder bare en kort periode. Det gjelder derfor å følge godt med for å få glede av forkjøpsretten. Om du registrerer deg som interessent mottar du informasjon direkte etterhvert som detaljer om prosjektet blir klart, blant annet når salget starter.

Du påtar deg ingen forpliktelser ved å melde interesse på prosjektene som er aktuelle. Dette er kun et tilbud til de som ønsker å følge med, du kan derfor registrere interesse på flere prosjekter samtidig.


Fordeler med å kjøpe ny bolig:

  • 5 års reklamasjonsrett
  • Lave driftsutgifter
  • Fast pris - ingen budrunde
  • Garanterte priser - ingen prisstigning i byggeperioden
  • Betaling ved overtagelse
  • God tid til å selge dersom du allerede eier en bolig

Se våre nybygg-prosjekter her

RELATERTE ARTIKLER


 Spar penger ved å benytte deg av medlemsfordelene i TOBB

Hittil i år har TOBB-medlemmer tjent opp over 2 500 000 kroner i bonus!

 Går du med planer om å pusse opp?

Slik kan du enkelt spare både tid og kostnader.