Visste du at du finner alt til sommeren i TOBB-appen din? I appen har du tilgang til din egen private bruker som gir deg mulighet til å sjekke ut de beste priser og rabatter på hotell og overnattinger i hele landet. Du får også -15% rabatt på ordinære varer hos Intersport 

Les mer: Over 50 aktuelle medlemsfordeler for deg og dine opplevelser!  

Dette er de mest populære tilbudene på sommeren: 

- Hotell for medlemmer: Din egen private innlogging for å sjekke ut overnatting, hotell og fly til spesialpriser. 

- Thon Hotell: Alltid 12% rabatt på hotellrom via egen bestillingsside 

- Intersport: 15% rabatt på ordinære varer.Skal du være hjemme eller på hytta i sommer?   

Kanskje du kunne tenkt deg nye utemøbler fra Fagmøbler? Eller legge nye terrasse med materialer fra Byggmakker? Trene litt? Da kan du bruke rabatten på Trondheim Padel!  
Det er også mulig du trenger å flytte på litt søppel? Da kommer Søppelsekk og henter søppelet ditt i hele Trøndelag!  Ikke så gira på å vaske huset før du drar sa du? Da har vi en het NYHET i Vaskehjelp – Her får du alltid –10% rabatten på vask av boligen.
Og er det noe du merker, når du er mye hjemme eller på hytta er det sol inne. Derfor har du alltid  30% på solskjerming og garasjeporter hos Kjells Markiser

Les mer: Her er noen av TOBB-fordelene som er populære hele året

- DNB Bank, TrøndelagKraft strøm og mobil abb, DNB Eiendom, Oris dental tannlegetjenester, masse oppussingsrelaterte butikker og ikke minst håndverktjenester. Kanskje du    kan planlegge din neste oppussing med Team Oppussing også? 

Bli medlem, og nyt godt av gode rabatter hos mange ulike aktører
Og er du ikke allerede medlem? Det tar kun 5 minutter å bli det, og fordelene dine får du bruke fra første sekund. Medlemskapet koster kr. 400,-, og har ingen bindingstid.
 
Men husk; viktigst av alt er forkjøpsretten. Du får bedre ansiennitet for hver dag som går! 
  
P.S. Er du medlem, men har ikke fått bonus på handlene dine ennå? Registrer dine kort på “Min side” for å oppnå bonus på alle dine kjøp. Husk også at dersom du er IF kunde, kan du få bonus på din forsikring selv om du ikke bruker TOBB-avtalen.