Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Fargerik møbelbutikk

REDE 3 - 2019 Tekst: Verena Døsvik. Foto: Ronny M. Danielsen 

NY MEDLEMSFORDEL

Fargerik møbelbutikk

En ny og spennende medlemsbedrift er på plass. TOBB-medlemmer kan nå få gode rabatter hos Fagmøbler.

Mange kjenner nok til møbelbutikken på Klett. De to siste årene har Fagmøbler også etablert seg på Lade og i Stjørdal.


- Vi satser på mindre butikker med mer personlig service, sier daglig leder Stian Sørvik.

 


Vi er blitt mer trendy, og er ledende i bransjen når det gjelder sofamoduler, sier Stian Sørvik, daglig leder i Fagmøbler.

 

Fra bygd til by

Mens Fagmøbler tidligere var kjent for hyttemøbler, selger butikken nå mest modulsofaer.


- Dette er vår styrke, og her er vi en av de beste kjedene. Kundene kan bygge egne sofaer med et program vi har på våre nettsider, og dermed få tilpasset sofaen akkurat som de vil, informerer Sørvik. - Fagmøbler var mer en utkantkjede før, men vi inntar nå byene. Det viktigste for oss er å ha gode fagpersoner som liker det de holder på med, og som er dedikerte i forhold til kundene.

Mer trendy

Stilen har endret seg for møbelkjeden, som i Trøndelag har hatt butikk ved E6 på Klett.


- Vi er tett på trendene. Siden vi selger mest sofamoduler, merker vi best endringen her. Det skal være farger i større grad enn tidligere. Vi har jo hatt et tiår med grå sofaer, med det selger vi nesten ingenting av nå, sier Sørvik.

 


Runde bord er mer trendy, og ikke minst, plassbesparende.

 
Stoff er også av betydning, og velour kommer kraftig denne høsten. Retrostilen er på full vei tilbake. Enkelte utstillinger tar deg rett til 70-tallet, med sin rustfargede veloursofa og blomstrete sofaputer.


- Setedybden er gjerne kortere, og det skal være mer høyde under sofaen, da gjerne med retrostil på sofabena. Dette er også et argument i forhold til robotstøvsugere. Nordisk stil er fortsatt veldig in, sier den daglige lederen.


Ellers er palmer og planter fortsatt populære motiv på puter og bilder, gjerne supplert med store planter i stua.
 


Denne skinnsofaen er en bestselger, og laget av gjenbrukbart skinn.

 

Trøndere er ikke treige

Stian Sørvik har tidligere jobbet som selger i Oslo, og synes absolutt trøndere henger med når det gjelder trender. Det har vært en sterk økning i salg av fargerike modulsofaer ved butikken på Lade.


- Jeg liker den lokale forankringen Fagmøbler har, og det forsterkes gjennom et samarbeid med TOBB. Møbelbutikkene på Klett, Lade og Stjørdal er ikke bare en del av en stor kjede, men egeneide butikker. Det er viktig å vise at man er opptatt av det lokale og har et personlig preg, understreker Sørvik.

 

På Lade bygges det leiligheter i stort omfang, og Fagmøbler ligger midt i smørøyet.

- Vi merker oss at det mange som går til butikken vår når de handler. Mange kunder har kjøpt seg leilighet i området, og kommer hit for å handle møbler. Vi merker det også på type etterspørsel, da de gjerne ønsker runde spisebord som ikke tar så stor plass.

 


Fagmøbler er nå godt etablert på Lade. Her finner du møbler i alle kategorier.

 
Kontrastfarger går igjen, men ikke på vegger. Man ser det på spisestuemøbler og skap, hvor fronter og flater har en mørkere farge enn resten av møbelet.

Stian Sørvik ser fram mot et samarbeid med TOBB, og ønsker kundene velkommen til butikken. Fagmøbler er godt representert i forhold til kategorier, og du finner det meste av interiør til boligen. Her finner du kjente norske og danske merkevarer med kvalitet.
 

RELATERTE ARTIKLER


KVALITET I ALLE LEDD FRA EUROPAS STØRSTE KJØKKENPRODUSENT

Røskaft Kjøkken Studio lanserer denne høsten en ny kjøkkenleverandør.

Les hele artikkelen


TRYGG BOLIGHANDEL

De skulle selge bolig for første gang og var nervøse. De økonomiske konsekvensene kan bli store om noe gjøres feil, så valget av megler var viktig.

Les hele artikkelen